食女易,難在處理廚餘呀~

 

男人成熟左,自然有懂得欣賞既女性埋身,專業人士、成熟穩重當然有市場,如果當中既職業係面對一d小妹妹,尤其是係學生、intern呢d未入世或者入世未深既小妹妹,又或者係一d對愛情仍然充滿著希冀不知世途險惡既女仔黎講,唔係太過kai太過醜樣,有少少幽默感都可以話「三隻手指拎田螺」,係一件十拿九穩既事~

呢一類男人當然都一樣知道食唔難,但點食其實都係一門學問,而男人鳩硬既時候極少會去深究呢個問題……

 

我地黎一個case study:

那天,他和平日上堂的他不同。

即使我擺手搖頭,不想替他BJ,但他仍要我幫他。
因為0經驗、也不想令他失望,所以我也只好順從他。
((還發現了他那裡左邊有粒黑色痣)

有一下,他本來是要站起來的,但他於半跪時吻了我額頭。
怪怪的、很突兀。
好像是突然想起來要做的一樣,才吻了下去。

之後,他連前戲也不多做,直直地就進來了。
很痛。
痛得整個人就像撕開了兩邊一樣。

他也沒有等我適應,便開始動起來。
後來翌天,我發現那裡被擦損了。

明明說好了要做好安全準備,他最後還是沒有做好才進來(雖然沒有射進來),但也讓我足足害怕了半個月。

之後,他便繼續去工作了,留下我自己一個在床上。

當時臨走之前有句一直都令我很在意的。

「唔行下街?(類似的話吧?)」
本來也想答他「冇帶錢出來喎。」
可是想了想,又變了這句。
「冇野想行喎……」(雖然這的確是事實)

本來我都以為是他所準備的話題,可是現在想起來。
那會是他想給我錢作回報的說話嗎?

 

某女生被男補習老師食左隻豬,而呢一餐既過程同技巧竟然係如此差劣,簡直侮辱左「食」呢個字,我認為連係非洲大草原交配既動物都不如。 喂動物求偶交配都搵d聲、搵d氣味吸引下異性,然後假假地都聞兩下舐兩舐啦下話?!

食處係另一門學問我係呢度唔多講喇,但食女都唔係好似原始人咁茹毛飲血硬梆梆咁爆落去連前戲都唔做呀? 甜言蜜語安慰下都唔講兩句,然後射完就落床自己做野唔理條痛到仆街既處女,最後唔送人返屋企,仲問人做乜唔去行街?!爆完你菊你行轉信和俾我睇丫~! 唔送返屋企都call架Uber丫死教畜!

呢個簡直係一個生物課白痴而且平時連National Geographic Wild都無睇既賤男黎,甚至連中文「憐香惜玉」四個字都可能唔識寫。

呢個阿sir唔識食,甚至連點樣處理廚餘都未曉,以為d食淨既野放一邊d廚餘自己有腳走咁。 廚餘唔理佢自然會腐爛發臭,食呢d女就好似玩碟仙一樣,你請佢出黎玩但玩完之後你要請佢返原位,唔係就一定「上身」~ 條處俾得你食係因為天真,咁食完人隻豬做返幾場戲其實一d都唔過份;例如扮下拍拖,俾佢體會下戀愛滋味;又例如扮下嗌交,俾佢體驗下人與人相處係有磨擦;到最後扮下性格不合,等佢知道世間上有幾多無可奈何。 「那麼瘋癲過那麼珍惜過,那麼動地驚天愛戀過」之後先飛左佢,起碼都俾佢知道初戀苦中一點甜、「又有幾多個初戀可以同偕白首」、「相信世上有一幸福垂手可得,又永遠係掌握之外」

係「食」同「處理」呢兩件事之中,其實仲有一千個處理手法,但呢單野就好似殺左人處理條屍一樣,蠢人永遠只會揀最愚蠢既方法~~

 

關於作者:犁牛

犁牛
80後,著老西呃飯食既9upper FB page:http://www.facebook.com/mudcow2

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【又變身】LEGO 大笨鐘變高尚餐飲店 by 阿九
    將啲大型 LEGO 建築大變身都唔係第一次介紹比大家,仲記得之前將倫敦塔橋變成法國巴黎展覽館嘅 AMOC。今次 […]…
  • 沉船 by Echo
    佢叫Cici,點解咁叫?我估係因為佢有C_cup啦。嗰對波渣上手的確幾滑溜,第一次同佢上床嗰陣,望住對波,我就不行了。四秒合體,三秒射咗,夾埋七秒。…
  • 廢青屌完政府都係買唔到樓,公屋妹畀有錢佬屌到有加拿大籍 by Jason仔
    有時候見香港好多廢青,冇空間屌女就去屌政府真係好戇鳩架。乜政府為你服務架咩?你交咗幾多稅呀?講真,響香港做份萬零蚊撚屎工住公屋,咁嘅窮酸樣,深圳樓你都買唔起啦!所以話呢?啲老人家話班後生廢青係真架!人地班老嘢後生都扔吓菠蘿燒吓巴士,班撚樣又…
  • 【真人真事】對唔住,我上左你朋友 by 熱豆腐仔
    因為飲醉酒所以上床,呢一個因果關係簡直侮辱緊你智慧。酒唔會令人亂性,而係你想藉酒令自己亂性。因為係生理上如果你真係醉到郁都郁唔到,根本無可能係床上「作戰」。其實從你一錫落去個下,你就正正親手毀左一段愛情、一段友情。呢一個烙印,將會永存係大家…
  • 【真人真事】你個場啲_?連你自己都唔屌啦~ by 鵝鑾鼻燈塔
    狗也不屌,很多只能放入玩具槍自己放一下閃光射線玩玩,除了有點吵兒的音樂,就沒有太多其他用途。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。