致青頭:真實嘅女體唔係你玩H GAME 個D 咁「完美比例」架

下級生 涼子 Kakyusei_and_SP_Disk_1412

 

唔知點解我 grad 左之後幾年都有中學師弟妹 add 我,除咗政治社會之外亦都有唔少人問愛情同埋性嘅問題。對,我就係唔知點解會變左佢地嘅南宮夫人。

仲記得有一次某師弟破完處 inbox 我話覺得好撚失望。第一次望到真實嘅女體,佢先發覺原來pat pat 可以咁大,大到好誇張,但個胸又不合比例地細,而個乳暈係啡色而唔係粉紅,仲要大過波板糖。唉,少年真係後生,你唔係以為有豐乳就一定有肥臀吧?其實有大 pat 就幾可肯定會有象腿,仲可能會有啲橙皮紋添。

睇得 AV 多,都知道女人 Lin 頭可以大起上嚟可以大過你個嘴。世上冇「完美比例」嘅女人,如果你唔滿意,執著的話,對唔治大家都冇辦法,二次元並不存在喺呢個世界之中,儲錢買 VR會係比較好嘅解決方法。不過之所以出現嘅啲問題,大概就係因為我地一直以來對異性嘅幻想同認知大多來自 AV。但大佬,唔靚唔正都拍唔到啦,你估去到韓國個個都係Jessica同元彬?

其實唔止女體,陰莖個 variety 都可以好大:夠長又唔夠粗,身粗但頭幼,夠硬但生得攣(攣向左/右),夠長包皮又更加長。所以,呢個世界係公平嘅,男女都係人,眼耳口鼻都唔同,更何況四肢性器,人唔係掛喺街市啲肉,冇得好準確咁切咁界做固定size,會郁會臭會充血會有反應。二次元好正,但千祈唔好當左係真,搞到自己接受唔到現實就大檸樂了。

 

關於作者:清風

清風

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 新同事,唔識記住要問人呀! by 扮工室の膠秘s
    花生友:「喂新同事,你個email_id係咩啊?經理叫我send_email要cc你。」新同事:「無啊。」…
  • 真正既朋友係咁樣寫Postcard既.. by 港女友
    寄卡畀我既係中學既好朋友,而我印象中佢都唔係第一次令我發笑,有次寫左「朋友我當您一世朋友」,有次佢去左澳洲寄左張佢攬住樹熊既鋪卡畀我,我指係真係有佢個樣係鋪卡上面!我媽第一時間問:呢個人係您朋友呀?係。我諗澳洲同香港既郵差應該都想問我...…
  • 不懂得愛,不懂得我,別親我 by 焦總的蕉很腫
    有晚送佢返屋企個陣,佢拉左我去後樓梯,過程大家都好投入好激烈,第一次有人對我講老公我愛你,第一次有人對我講好鍾意我插係佢入面,第一次有人問我感唔感覺到我同佢合二為一。 …
  • 馮盈盈都叫唔造作,咁麥美恩叫咩? by 小盛女
    無可否認,人靚真的比較多著數,至少兵都可以收多一點,發姣都可以稱為不造作、率真。說句公道說話,盈盈都算靚,雖然比她有氣質/靚的藝人也大有人在,例如李佳芯、黃心穎等,但盈盈都叫做比上不足,比下有餘。靚也分很多種,清純的、詩文的、誘人的、可愛的…
  • 校友會上的野獸與餓狼 by 單字晴
    為什麼我會想起《美女與野獸》?因為我眼前確實有一些野獸,可惜伴隨野獸的不是貝兒,而是一隻隻餓狼。三大畢業的男生,即使沒有城堡,也有一隻「三斤釘的小船」,襯得起貝兒有餘。但「三高」中女卻不是清純的美人兒。所謂女人三十如狼,四十如虎,餓狼們遇上…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。