致青頭:真實嘅女體唔係你玩H GAME 個D 咁「完美比例」架

下級生 涼子 Kakyusei_and_SP_Disk_1412

 

唔知點解我 grad 左之後幾年都有中學師弟妹 add 我,除咗政治社會之外亦都有唔少人問愛情同埋性嘅問題。對,我就係唔知點解會變左佢地嘅南宮夫人。

仲記得有一次某師弟破完處 inbox 我話覺得好撚失望。第一次望到真實嘅女體,佢先發覺原來pat pat 可以咁大,大到好誇張,但個胸又不合比例地細,而個乳暈係啡色而唔係粉紅,仲要大過波板糖。唉,少年真係後生,你唔係以為有豐乳就一定有肥臀吧?其實有大 pat 就幾可肯定會有象腿,仲可能會有啲橙皮紋添。

睇得 AV 多,都知道女人 Lin 頭可以大起上嚟可以大過你個嘴。世上冇「完美比例」嘅女人,如果你唔滿意,執著的話,對唔治大家都冇辦法,二次元並不存在喺呢個世界之中,儲錢買 VR會係比較好嘅解決方法。不過之所以出現嘅啲問題,大概就係因為我地一直以來對異性嘅幻想同認知大多來自 AV。但大佬,唔靚唔正都拍唔到啦,你估去到韓國個個都係Jessica同元彬?

其實唔止女體,陰莖個 variety 都可以好大:夠長又唔夠粗,身粗但頭幼,夠硬但生得攣(攣向左/右),夠長包皮又更加長。所以,呢個世界係公平嘅,男女都係人,眼耳口鼻都唔同,更何況四肢性器,人唔係掛喺街市啲肉,冇得好準確咁切咁界做固定size,會郁會臭會充血會有反應。二次元好正,但千祈唔好當左係真,搞到自己接受唔到現實就大檸樂了。

 

關於作者:清風

清風

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 《彼岸島》絕對是我人生中看的其中一套最令我無言的漫畫。 by 鵝鑾鼻燈塔
    如果你沒有看過,恭喜你,你的人生是完全沒有任何損失的。這種比狗血更狗血的劇情,永無休止又不斷無限loop的橋段,看了也想把自己雙眼也插盲。簡單來說,主角不論做了甚麼,也無法打死早已不死的吸血鬼之王,只能眼看自己的同伴一個又一個的死去(有時甚…
  • 【朋友之道】點解我要你還番手袋俾我都要受你阿媽氣? by Anita M. Mok
    有個「朋友」黎到我屋企,好鐘意我D手袋。 問我可唔可以借俾佢,我借左3個俾佢用。用左半年至9個月,我叫佢還。佢好surprised,問我點解要還?! …
  • 點解班後生咁唔鍾意老一輩?因為廢中廢老其身不正。 by 清風
    搵工或者出嚟做臨時工時,成日都會見到啲其實真係冇咩料嘅老頂成日吹水吹到天花龍鳳,但永遠就唔會落手落腳淨係識尸位素餐,衰左就射波俾死貓人食;日光日白見人個時將「後生仔冇道德急功近利」掛喺嘴邊做衛道之士,但轉個頭夜黑飲左兩杯就大言不慚向人提出性…
  • 只知死亡花,不知彼岸花浪漫的香港人 by Sunshine
    相傳彼岸花係有段故的,有一對妖精,一個叫蔓茱,一個叫沙華;一個係花妖,一個係花仙,佢哋負責彼岸嘅開花,因為呢種花開花不見葉,開葉不見花,所以呢對妖精從來都不會相見。…
  • 廢青港大生被踢出校營商做生意 by Terence Yun
    近期有一個較新穎的是《雙商》,節目主要是講述一些年輕情侶如何營商做生意,把他們的經歷以故事敘述模式以及實況訪問拍攝,當中看倆人關係,存在何種的人生觀及其價值觀。最近一集是講述一對情侶如何由興趣變成生意,男主角原本在香港大學唸書但因為成績不佳…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。