專家教路:到底女係點食?

作為一個食女專家,曾經有人問我:「乜你成日食咁多女,你唔厭既咩,乜唔係條條女都一樣嫁咋咩? 咪一樣又係個d野。」
 

不過問得出咁樣既問題,真係too simple, too naive,啪過就當做係食左,如果真食女只係食佢既身材,的確所有女都一樣,實話實說真係差唔多,最多只係佢個床上表現係好含蓄,定係好自由奔放,或者係調轉頭搶住食,但係人唔應該咁低層次,要食就連佢既性格同喜好興趣都應該食埋,如果唔係就同你去一間米芝蓮級既餐廳,你叫左個餐,餐入面有廚師精心整出來配合主菜既頭盤,但係只係食個主菜個塊牛扒一樣,最後連個甜品都唔理佢就走。
 

簡單d咁講,如果你食既係一個學生妹,你就要識食佢既佢種情豆初開,有種天真得來係生活無憂無慮只有講下隔離班是非既過日晨既生活感覺,由佢身上搵返你中學生時期既感覺。
 

如果你係食一個鬼妹仔既性格既女,你要試下由佢身上感受佢由外國返來浸過外國氣質既感覺,由佢口中聽下外國既生活同佢同d鬼佬係點生活,平時係食d咩有d咩玩,如果食到有文藝氣質既女,就全心投入佢所學過技藝上面,參與佢既活動,去睇下佢平時係點樣既技藝去到咩情度,佢同識分好壞既差別。
 

食機心重既女,我覺得最有趣,每分每秒都好玩緊心理遊戲一樣,你要了解佢既思維,再由佢既思維諗佢想打算做d咩,講咩inside joke,知佢想表達咩意思。
 

食女係應該咁食,食全餐咁食。如果只係食body,算吧啦,你就係停留係交配既層次。
 

所以,唔好問我點解我咁樣衰都食到,食女呢家野,個樣只係其次。

專家:所以,唔好問我點解我咁樣衰都食到,食女呢家野,個樣只係其次。

 

關於作者:Sammy Wan

Sammy Wan
食女高手,警方認可炸彈製造專家,封號「大鵬金翅將軍」,現已歸園田居,鋤禾為樂,間鐘分享食女心得,聊以自娛

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 我一直以為我們是十年好兄弟,但為甚麼去旅行你要帶安全套? by 蚊子
    十年了,我們之間沒有曖昧,更沒有愛情。我們就像人們所說的那種不存在的男女之間純粹的友情,我們會吵架、會打架、他會跟我說如何「搞掂」那些女仔,我會笑他賤格⋯⋯我們什麼都能分享,無論相處多久都覺得只會是「哥們」,他也曾經向我爸爸敬酒:「uncl…
  • 烈女 by 亞愁
    聽説她三十歲那年嫁了個青年才俊,不夠兩年就離婚了。我記得她說過,女人一定要在三十歲前嫁一次,結果她做到了,儘管婚姻是如此的短暫。…
  • 我寂寞,所以才會想抱一個中三畢業的男人? by 葉希林
    忽然,我收到Mark的一條短信:「今晚得唔得閒出嚟食餐飯?」Mark就是我之前的健身教練,30歲,高174厘米,中三畢業。上次,我跟他在旺角吃完油炸鬼,我以為我們之間有過的丁點兒火花都一併炸光了,還有待續?中秋節那晚,我說不要因為寂寞而搞著…
  • 識揀另一半,人生已經贏左一半。 by 窮家有道——窮一生
    其實呢個題目我想寫好耐,因為講到理財,其實係一件終身事業黎。我教你開支點減都好,都係一時既野,個個人既生活節奏都唔同,套武功都要有所變化。一項咁漫長既任務,當然係由陪你最長時間既人開始!老豆老母冇得揀既,好似窮生咁,出身係單親家庭,家母唔係…
  • 每次搭巴士,我都見證緊後生仔嘅悲哀 by 擇言
    坐喺位嘅阿伯,企喺走廊中間嘅阿叔,喺間口僅僅上到車嘅中年人,心入面都喺度諗:「抵死啦你哋班死廢青,咁唔努力梗係上唔到車啦。」…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。