識做愛一定唔會同環保膠做

 

食色性也,男歡女愛,有愛就有性,但做愛做到用過嘅避孕套反轉再用,香港真係充滿奇蹟嘅地方,當真一日未死一日都奇聞。

呢位令大家擴闊對避孕套嘅想像嘅仁兄,實在顛覆哂所有男人嘅性知識——避孕套原來可以循環再用,仲要喺同一件性事上馬上環保,整件事簡直應該俾大嘥鬼環保局局長當作教育市民環保意識嘅教材:成年男女交歡敦倫,用套套嘅安全性行為,既可避免傳染性病,又可減少地球人口繼續增加,我相信就算避孕套生產商都未試過把那塊0.03毫米的乳膠重用,上文這位愛護地球資源的仁兄絕對是真·環保膠。

由環保膠這種把安全性行為變得非常不安全的表現來看,香港政府在中學推行的性教育的確是射哂落海,不單環保膠先生膠力十足,他這位女伴或者床伴也是人中之鳳。

小妹妹,妳對手環保慳家也罷了,妳怎麼會陪他那麼癲呢——男的把已用的避孕套反轉再用,妳還讓他老二繼續前進前進前進進,用妳的腳趾思考都知道那避孕套已經不避孕了吧?妳懂說那人冇常識,其實妳亦差無九幾,道理和常識不是誰先開口誰就大聲嘅。

得罪講句,呢對環保撚溝傻西西,其實蠻登對,這對璧人甚至更多冇見光的小朋友們,識得用腦,才嘗試做愛做的事吧。

 

關於作者:爽健

爽健
不求聞達於諸侯,只願笑傲賞江湖。

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。