冇所謂啦,大家都咁賤,打和啦Super!

 

唐詩詠係唔係貪錢既女人?咁洪永城又係唔係賤男?

唐詩詠同洪永城分手單野,最撚搞笑既係,個女既就係咁話要低調低調,低調完呢?就自己出黎見記者,又話要解釋又喊晒咁。喊?喊乜野呀?話自己原來唔係轉車,唔係因為識左一個有錢佬,先至飛洪永城,轉頭呢蘋果又有獨家猛料,話洪永城原來食緊唐詩詠果陣,中間有偷食女版達哥,先唔講洪永城係咪有眼疾又或者係觸覺有問題分唔到達哥有波冇波啦,我剩係睇到唐詩詠個反應都已經笑撚到坐左係度,佢話佢唔係貪錢既女人,而佢同果個有錢佬個關係係咩呢?根據蘋果話:

「首先我想講就係,我只係一個生日嘅聚會上我見到盧先生(盧啟邦),嗰張相喺一個annual dinner裏面,佢搵我影合照,同佢唔係話真係好熟,張相嘅由來,就唔再諗。點解要講到我係一個貪錢嘅女人?我唔係貪錢嘅女人,以前唔係,今日唔係,以後都唔係!」唐又稱在那個moment,「我係完全唔認識佢嘅,佢只係一個普通嘅朋友。」

「我係完全唔認識佢嘅,佢只係一個普通嘅朋友。」
「我係完全唔認識佢嘅,佢只係一個普通嘅朋友。」
「我係完全唔認識佢嘅,佢只係一個普通嘅朋友。」

你睇完呢句三次,你知唔知佢講緊乜撚野?仲有,個女人話要低調,個前男友又加把嘴:

Posted by 洪永城Tony的地球 on 2017年5月17日

 

其實呢,呢段說話,你話而家出面D私影呀,女model呀,ptgf呀,都一樣架咋。佢地咪又係「努力」、「付出」,「賺既錢都係辛勞賺返黎」架囉,你估對住D毒撚食得落飯好撚容易呀?呢D說話呢,就真係唔撚講好過講既。呢D位,扮咩好人?人地出相話你負心,就算以後佢揀咩人,都係因為洪永城係賤男,佢先斬纜。

 

 

講到尾,點解藝人唔撚會畀人尊重呢?一個藝人既賣點,係「拍戲既時候喊得出」,咁你真實生活既眼淚,都唔會畀人當係真既。如果你真係唔係轉車,識左有錢佬先飛洪永城,咁好簡單,你咪譴責明周作野囉?佢又唔敢呀?點解呀?冇既,都係想炒新聞上報紙嘛。慘?係呀,慘得過你窮?藝人,冇野畀人講,講完冇人理,先最撚慘呀。喊喊喊,喊多幾喊又有廣告又有代言,我都曉喊呀,屌。

 

關於作者:肥西

肥西

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【塔羅個案】「我想分手,佢話唔好,不如去開房;然後我覺得佢仲愛我」 by 神婆
    Sally壓低聲線,「我當時話,如果你呢兩年唔娶我嘅,就分手啦!你都唔愛我嘅!結果佢聽完,同我講,唔好分手啦,不如咁,我,我同你去開房好無?神婆,妳明唔明我嗰刻嘅心情?」…
  • 毒理學家:香港係冇黑色嘅蛇嘅! by Fava Bean
    「唔⋯⋯病人冇影相⋯⋯佢話佢係黑色。」「喔。」毒理學醫生頓了一頓,突然語出驚人地說:「首先,香港係冇黑色嘅蛇嘅!」我不由得大為震驚,感覺人生迄今的世界觀被徹底刷新了,長居在此多年,連香港有蛇都不知道,更遑論會知曉此地沒有黑色的蛇!我兀自沉溺…
  • 從無綫台慶睇老屎忽點摧毀一個電視台 by 清君
    這些年來,你講得出有幾多個大台主持?阿旦、曾志偉、阿叻、Liza、Do姐,較後生的可能要數崔建邦了,或者我算漏不少人,但來來去去都是那一撮人。昨晚一開show,就是Liza、曾志偉和阿叻引領,有前輩坐鎮當然係坐定笠六,但不放手給後生揸大旗,…
  • 你會同另一半講你嘅性史嗎? by 我從不穿睡裙
    講曬出黎,對方真係完全無野,完全接受倒,覺得呢D過去左既野係唔重要的話,我真係恭喜你。但萬一,對方聽完之後唔係咁既話,你要小心了。…
  • 廢青的一天 by 木人里
    「我到底做緊咩?我到底做緊咩?我到底做緊咩?我到底做緊咩?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?下又叫我?我未回氣呀﹗幾時放工?幾時放工?屌你老母都唔撚講道理架﹗幾時放工?幾時放工?你條死老野識條春咩?幾時放工?幾時放…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。