【少甜慎入】我中學識咗個返教會嘅女仔,到今日仲幸福快樂咁生活落去

 

 

喺中學時期,我有一位清麗脫俗嘅女同學,一頭黑色長髮、雪白的肌膚,我哋比左一個稱號比佢──白雪公主。

有一日,有一個死毒撚同白雪公主表白,最後成功咗──嗰嗰就係我。識咗佢之後我先知佢係基督徒。佢每個星期都會返教會,而我知道佢有返教會嘅習慣,心有不安。

相信大家都聽過唔少厹返教會食女,而我嘅老死,聰哥,亦係其中一員。

「阿俊,聽講教會好淫賤,成日呃啲處番黎來淫賤派對。」

聰哥又開始向我灌輸啲扭曲嘅知識比我,不過大多都係鳩up,聽完佢嘅FF,我反而更加安心。我基於對女友嘅信任,無特別管佢返教會。

由於佢係基督徒,堅持唔會婚前性行為,所以每次上白雪屋企,都會係一次神嘅考驗。而呢個考驗,對我呢啲處男而言,就係好艱辛。

白雪慢慢除底連身裙,露出純白內衣褲,雪白嘅肌膚映入我眼中。我拉高胸圍,感受胸口兩團肉團。雖不大,但勝在一手掌握,而且非常柔軟,就好似想埋咗我隻手咁。身為處男嘅我,點會比胸前二團贅肉迷惑住──我拔出我嘅破滅魔劍直搗黃龍。拉開內褲露出本壘,準備達陣──

我醒左。破滅魔劍終究係一把禁武,就連喺夢中都係無用武之地。如夢初醒嘅我,當然係黎番一發消暑。連女朋友內褲都無見過嘅我,只可以FF自己同女友嘅纏綿場景聊以自娛。究竟白雪係著純白定係間條,呢個問題我呢世都答你唔到。

自娛嘅日子一日一日咁過去,稍有不同嘅係聰哥竟然分享佢成功嘅心得。

「阿俊,梨聽禾講。禾琴晚中出咗條教會女呀,好高汁。白得梨身材又正,系就系鬆咗啲,不過樣同身材搭救。」

我無咩點聽佢講野,反正我要面對嘅只有白雪一個。而且呢啲厹嘅歪理真係無需多理,反正都只係FF。不過要諗藉口扯開話題,真係有啲麻煩。就係呢個時候,白雪打黎。果然我同白雪係心有靈犀。

「阿俊呀,不如……不如我地結婚囉。」
「點解咁突然嘅?係咪發生咗咩事?」
「我……有咗。大咗肚。」
「你比個MK仔中出完揾我埋單?你無撚野呀?你唔係講到自己好貞潔,唔會婚前性行為嘅咩,轉過頭又比MK仔中出?」

我當下崩潰,估唔到高登潮文嘅主角,竟然有我份……我本身想cut佢線直接分手,但念在咁多年感情,我都係聽埋佢講落去。

「吾系甘架!我無同人做過呀……我聽過有啲基督徒,係會處女懷孕架……梨信禾啦,吾系甘樣架……」

佢喊住口,不斷重複啲咩難明嘅話,咩「吾系甘」,「咩處女懷孕係神蹟」之類。本身我係唔信,但最後我選擇相信──我想去相信。雖然我知道一定係假,但如果我唔去相信,係否定左幾年黎我同佢嘅時光,同埋我咁多年嘅忍慾負重,我唔想去承認自己嘅愚蠢,揀左逃避。

「好,我地結婚啦。」

我同佢嘅關係,並無因此而消失,更因此維繫得更長。要講有咩特別嘅係,我始終無屌過佢。而佢,無因為我唔屌佢而離婚。神知道咗我地嘅愛情,仲繼續咁賜神蹟係白雪身上。

我地一家四口,係神嘅眷顧下,幸福快樂咁生活落去。

 

關於作者:緋色雪夜

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【塔羅個案】「我想分手,佢話唔好,不如去開房;然後我覺得佢仲愛我」 by 神婆
    Sally壓低聲線,「我當時話,如果你呢兩年唔娶我嘅,就分手啦!你都唔愛我嘅!結果佢聽完,同我講,唔好分手啦,不如咁,我,我同你去開房好無?神婆,妳明唔明我嗰刻嘅心情?」…
  • 毒理學家:香港係冇黑色嘅蛇嘅! by Fava Bean
    「唔⋯⋯病人冇影相⋯⋯佢話佢係黑色。」「喔。」毒理學醫生頓了一頓,突然語出驚人地說:「首先,香港係冇黑色嘅蛇嘅!」我不由得大為震驚,感覺人生迄今的世界觀被徹底刷新了,長居在此多年,連香港有蛇都不知道,更遑論會知曉此地沒有黑色的蛇!我兀自沉溺…
  • 從無綫台慶睇老屎忽點摧毀一個電視台 by 清君
    這些年來,你講得出有幾多個大台主持?阿旦、曾志偉、阿叻、Liza、Do姐,較後生的可能要數崔建邦了,或者我算漏不少人,但來來去去都是那一撮人。昨晚一開show,就是Liza、曾志偉和阿叻引領,有前輩坐鎮當然係坐定笠六,但不放手給後生揸大旗,…
  • 你會同另一半講你嘅性史嗎? by 我從不穿睡裙
    講曬出黎,對方真係完全無野,完全接受倒,覺得呢D過去左既野係唔重要的話,我真係恭喜你。但萬一,對方聽完之後唔係咁既話,你要小心了。…
  • 廢青的一天 by 木人里
    「我到底做緊咩?我到底做緊咩?我到底做緊咩?我到底做緊咩?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?下又叫我?我未回氣呀﹗幾時放工?幾時放工?屌你老母都唔撚講道理架﹗幾時放工?幾時放工?你條死老野識條春咩?幾時放工?幾時放…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。