負責任嘅男人,銀包一定要有. . . . . .

CHEUNG KA CHUN 圖片

 

這一晚,在郊外,還未及回家,她已經禁不住誘惑,要主動進攻。

她一邊攪動著那道棒子,一邊用細不可聞的媚惑聲線說:

「嘩,都已經這陣子了,想不到仍那麼硬……」

事到如今,已經箭在弦上,不得不發了。

但我當然不可能輕易認輸,只好故作鎮定地回答:

「你以為那麼快就會軟下來嗎。是不會的。」

我趁她一時不為意,立即把那處堅硬如鐵搶回主導權。怎能夠讓她專美?而不知道是錯覺還是甚麼,竟看到熱氣彷彿在不斷蒸騰著,而且於四周噴射而出。

「快點吧……我已經等不下去了……」她哀求著,而且更突然一鼓腦兒就把額前的秀髮攏在腦後,然後一低頭,就開始一輪有韻律的吞吐動作。

她腦中大概已經被快感填空了。但我還想再堅持:「不要,再等一會……」

「已經……不想……再等了。現在就已經是最好的了……」她略為停止,舔著火熱的紅唇,一副滋味無窮的樣子。

「至少也把我銀包的物事拿了出來再說。這樣我才安心。」

她略為不捨的把頭別過去。我鬆了一口氣,就打開銀包,把早早準備好的那薄薄的正方小片取出。然後仔細的撕開包裝——

「即使拍拖去露營,我也預計了你會煮出前一丁麵!看,味粉呀!」

「最醒係你!」麵不軟不淋,煮得剛剛好,下了味粉,味道更好!YEAH!

 

關於作者:沖涼仙子

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【塔羅個案】「我想分手,佢話唔好,不如去開房;然後我覺得佢仲愛我」 by 神婆
    Sally壓低聲線,「我當時話,如果你呢兩年唔娶我嘅,就分手啦!你都唔愛我嘅!結果佢聽完,同我講,唔好分手啦,不如咁,我,我同你去開房好無?神婆,妳明唔明我嗰刻嘅心情?」…
  • 毒理學家:香港係冇黑色嘅蛇嘅! by Fava Bean
    「唔⋯⋯病人冇影相⋯⋯佢話佢係黑色。」「喔。」毒理學醫生頓了一頓,突然語出驚人地說:「首先,香港係冇黑色嘅蛇嘅!」我不由得大為震驚,感覺人生迄今的世界觀被徹底刷新了,長居在此多年,連香港有蛇都不知道,更遑論會知曉此地沒有黑色的蛇!我兀自沉溺…
  • 從無綫台慶睇老屎忽點摧毀一個電視台 by 清君
    這些年來,你講得出有幾多個大台主持?阿旦、曾志偉、阿叻、Liza、Do姐,較後生的可能要數崔建邦了,或者我算漏不少人,但來來去去都是那一撮人。昨晚一開show,就是Liza、曾志偉和阿叻引領,有前輩坐鎮當然係坐定笠六,但不放手給後生揸大旗,…
  • 你會同另一半講你嘅性史嗎? by 我從不穿睡裙
    講曬出黎,對方真係完全無野,完全接受倒,覺得呢D過去左既野係唔重要的話,我真係恭喜你。但萬一,對方聽完之後唔係咁既話,你要小心了。…
  • 廢青的一天 by 木人里
    「我到底做緊咩?我到底做緊咩?我到底做緊咩?我到底做緊咩?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?幾時放工?下又叫我?我未回氣呀﹗幾時放工?幾時放工?屌你老母都唔撚講道理架﹗幾時放工?幾時放工?你條死老野識條春咩?幾時放工?幾時放…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。