【短篇連載】問君何所欲?我要搵人幫我Hand Job!(二)——我終於摸到女人對. . . . . .

 

「我約咗佢晏啲上嚟幫你。我放條鎖匙喺地氈底,到時佢識自己開門㗎啦。」

知道手天使冇辦法幫我,細佬佢竟然安排咗性工作者俾我。我嘅人生又好似出現返曙光咁。

我唔知點開口:「但係佢……佢……」

「我同佢好熟㗎,唔駛驚佢會偷嘢喎。佢……知道你嘅情況,啲服務要加錢都冇所謂,入我數。佢仲唔介意做一陣鐘點,你食埋飯佢先會走。」

唔係呀,其實我想問,佢有冇性病……

如果我隻手可以郁多啲,我應該會打咗自己一巴。難得人哋唔介意,我仲有咩要求喎?

突然間,我先意識到原來我嘅自信心係咁低落。因為一直都冇,當有可能得到,就已經認定係奇蹟,自己唔配去揀擇。

我勉強自己笑咗笑,「千祈唔好俾阿嫲知呀!」

「梗係啦。」細佬拍拍我左邊膊頭。我嗰忽肉冇感覺㗎,但佢成日咁嚟鼓勵我,仲話我越冇Feel越好Feel喎,男人老狗抄埋曬啲姨媽巾廣告。

阿傑同阿嫲出咗門口,我喺張床度等咗冇耐,阿如就嚟咗。

佢開鎖之前,敲敲門,講咗句:「打攪曬。」似足去旅行住酒店,唔知入面有冇鬼嗰時咁做。

佢一推開大門,真係當正我係鬼,我聽到佢嘅腳步聲行嚟行去,把聲有啲沙,「阿傑間房呢……呀,肯定係呢間。估唔到佢份人懶正經,間房咁多得意嘢。唔係啩,AKB48海報?」

呢樣連我都唔知,平時我唔喺房,就喺廳,阿傑又唔會推我入佢間房嘅。間屋豆潤咁細,輪椅唔易行。

阿如參觀完一輪,終於行到入我房。

我嚇咗跳,勉強做好嘅心理準備,又煙消雲散。

我仲以為佢係啲四、五十歲嘅阿嬸,對我呢挺人同情心泛濫。點知佢竟然係個二十出頭嘅後生女,仲幾靚女㗎。我即刻覺得好自卑,好想匿埋。

「Hello!阿傑大佬。」佢笑笑口,望住我。

「Hi……」

「咁開始啦。」

「不如下次先啦……」我好想縮沙。

「做咩咁驚呀?阿傑話佢過咗數㗎喇。」佢行埋嚟,幫我除咗條褲。佢個身控到好埋,我聞到一陣女人香,對眼唔知望向邊好。

佢將我隻右手,放上佢對波度,原來佢冇戴Bra。

就嚟三十歲人,我終於摸到女人對波,真係好舒服。順住我輕撩,佢開始嚟料,波細唔緊要,最緊要識叫。

聽住佢細細聲嘅呻吟,我覺得個腦充曬血,諗唔到嘢。

但一聽到佢下一句,我當堂俾人潑咗盆冷水。

「阿傑話你隻右手仲有感覺,係咪好摸先。」

我冇答佢。佢開始摸我,溫暖嘅觸感令我覺得被世界接納,當然有時佢會摸到我冇感覺嘅部位,但望住佢對手嘅動作,我嘅身體彷彿逐漸重生。佢慢慢摸到我下面。

望住連接下體嘅導尿管,我突然醒起,我由今朝到而家都未小過便。我控制唔到膀胱,要定時放尿,唔係就會損害內臟。

「唔好意思,我要小便,麻煩你出一出去先呀。」

佢皺咗下眉,咩都冇講就出咗去。

估唔到埋門一腳……唉……

我拎出床下底嘅儀器,之前一直都係靠自己用導尿管放尿。但唔知係咪頭先摸佢對波太用力,我隻右手竟然冇曬力!

 

(待續)

 


 

【問君何所欲?我要搵人幫我Hand Job!】

(一)——我半身不遂,青頭廿八歲

(二)——我終於摸到女人對. . . . . .

(三)——「等陣,我未濕。」

(四)——一場兄弟,不如我幫你?

 

關於作者:余該隱

余該隱
以小說、散文和歌詞,書寫世界的荒謬和美麗,書寫人生最想被看見和躲起來的時刻。

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 港島人同九龍人,有鬼分別咩! by 小李子
    筆者係地道九龍人,由細到大讀書做嘢都係九龍區,冇乜必要好少喺港島區留連。 但自從上個月搬咗去上環做嘢,我就發覺港島人真係零舍唔同,係零舍串呀! 行去中環食lunch,個個西裝友都好似特別白鴿眼咁, 連翠華個阿姐都特別惡! 但我到最近機緣巧合…
  • 我可以肯定,大部分人並不適合一個人旅行。 by 達米安
    獨自一人在舉目無親的地方會令人變得緊張,因為無論遇上甚麼難題,發生了甚麼意外,都不會像在家鄉一樣有家人朋友的支援,也沒有了對公共系統的熟悉,所有後果都得自己承受。更甚者,當在語言不通的地方時,連如何向路人求助,都可以是一個難題。只要不是太缺…
  • 【塔羅個案】基督徒黎開牌問:「我個仔契比黃大仙好唔好?」 by 神婆
    「我想問下個仔契比黃大仙好無呀,」Angela個樣好認真,「會唔會以後條路易行啲?」…
  • 【偽影評】 《棟篤特工》:電影的隱喻? by 馮志豪
    作為大學主修哲學的子華神,不少演出都是借故事諷時事,甚至有時直接觸及政治神經,例如他在楝篤笑中曾經說過 : 「知唔知一國兩制最偉大地方係乜?就係肯承認佢自己個制真係嚇親人!」和「全港市民熱烈慶祝『收返』!」等,令中在笑中帶來一點思考。…
  • 25歲以後 by 小盛女
    當我永世做Marketing,由assistant升到officer再升到senior又甚或是咁好彩升到manager,人工都可能只有2、3萬,日日做到隻狗咁,到頭來首期都儲唔到,真係諗起都一額汗,最後我想了十萬九千次,只有兩個辦法可以解決…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。