【短篇連載】問君何所欲?我要搵人幫我Hand Job!(二)——我終於摸到女人對. . . . . .

 

「我約咗佢晏啲上嚟幫你。我放條鎖匙喺地氈底,到時佢識自己開門㗎啦。」

知道手天使冇辦法幫我,細佬佢竟然安排咗性工作者俾我。我嘅人生又好似出現返曙光咁。

我唔知點開口:「但係佢……佢……」

「我同佢好熟㗎,唔駛驚佢會偷嘢喎。佢……知道你嘅情況,啲服務要加錢都冇所謂,入我數。佢仲唔介意做一陣鐘點,你食埋飯佢先會走。」

唔係呀,其實我想問,佢有冇性病……

如果我隻手可以郁多啲,我應該會打咗自己一巴。難得人哋唔介意,我仲有咩要求喎?

突然間,我先意識到原來我嘅自信心係咁低落。因為一直都冇,當有可能得到,就已經認定係奇蹟,自己唔配去揀擇。

我勉強自己笑咗笑,「千祈唔好俾阿嫲知呀!」

「梗係啦。」細佬拍拍我左邊膊頭。我嗰忽肉冇感覺㗎,但佢成日咁嚟鼓勵我,仲話我越冇Feel越好Feel喎,男人老狗抄埋曬啲姨媽巾廣告。

阿傑同阿嫲出咗門口,我喺張床度等咗冇耐,阿如就嚟咗。

佢開鎖之前,敲敲門,講咗句:「打攪曬。」似足去旅行住酒店,唔知入面有冇鬼嗰時咁做。

佢一推開大門,真係當正我係鬼,我聽到佢嘅腳步聲行嚟行去,把聲有啲沙,「阿傑間房呢……呀,肯定係呢間。估唔到佢份人懶正經,間房咁多得意嘢。唔係啩,AKB48海報?」

呢樣連我都唔知,平時我唔喺房,就喺廳,阿傑又唔會推我入佢間房嘅。間屋豆潤咁細,輪椅唔易行。

阿如參觀完一輪,終於行到入我房。

我嚇咗跳,勉強做好嘅心理準備,又煙消雲散。

我仲以為佢係啲四、五十歲嘅阿嬸,對我呢挺人同情心泛濫。點知佢竟然係個二十出頭嘅後生女,仲幾靚女㗎。我即刻覺得好自卑,好想匿埋。

「Hello!阿傑大佬。」佢笑笑口,望住我。

「Hi……」

「咁開始啦。」

「不如下次先啦……」我好想縮沙。

「做咩咁驚呀?阿傑話佢過咗數㗎喇。」佢行埋嚟,幫我除咗條褲。佢個身控到好埋,我聞到一陣女人香,對眼唔知望向邊好。

佢將我隻右手,放上佢對波度,原來佢冇戴Bra。

就嚟三十歲人,我終於摸到女人對波,真係好舒服。順住我輕撩,佢開始嚟料,波細唔緊要,最緊要識叫。

聽住佢細細聲嘅呻吟,我覺得個腦充曬血,諗唔到嘢。

但一聽到佢下一句,我當堂俾人潑咗盆冷水。

「阿傑話你隻右手仲有感覺,係咪好摸先。」

我冇答佢。佢開始摸我,溫暖嘅觸感令我覺得被世界接納,當然有時佢會摸到我冇感覺嘅部位,但望住佢對手嘅動作,我嘅身體彷彿逐漸重生。佢慢慢摸到我下面。

望住連接下體嘅導尿管,我突然醒起,我由今朝到而家都未小過便。我控制唔到膀胱,要定時放尿,唔係就會損害內臟。

「唔好意思,我要小便,麻煩你出一出去先呀。」

佢皺咗下眉,咩都冇講就出咗去。

估唔到埋門一腳……唉……

我拎出床下底嘅儀器,之前一直都係靠自己用導尿管放尿。但唔知係咪頭先摸佢對波太用力,我隻右手竟然冇曬力!

 

(待續)

 


 

【問君何所欲?我要搵人幫我Hand Job!】

(一)——我半身不遂,青頭廿八歲

(二)——我終於摸到女人對. . . . . .

(三)——「等陣,我未濕。」

(四)——一場兄弟,不如我幫你?

 

關於作者:余該隱

余該隱

以小說、散文和歌詞,書寫世界的荒謬和美麗,書寫人生最想被看見和躲起來的時刻。

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【塔羅個案】名校老師婚外情的故事 by 神婆
    大家對老師嘅印象係乜嘢?係有教無類,抑或係道德端正?我中小學都有幸就讀風評唔錯嘅所謂名校,大部分老師教學用心,係我嘅榮幸。…
  • 黃于喬(Emilia Wong) 收費裸照爭議給了我一點點的倫理學實踐。 by 司徒曉生
    亞里士多德(Aristotle)的德行論(Virtue_Ethics)強調的是行事的人是依照他的良好人格去行事,實踐道德上應該做的事,而培養人格重於大眾的價值觀。人生的目的就是成為一個有道德的人。雖然這個涉及循環論證(因為甲等於乙,所以乙等…
  • 好多謝啲網民haters 幫Emilia 宣傳裸體寫真 by Cmw Boni
    Emilia嘅plan由八蚊美金去到四十美金不等,值唔值就見人見智啦,我覺得呢個世界,明買明賣,當你地班友,又要睇又要罵,咁點解唔好好利用呢個勢去順便搵下錢,就算科學家都會搵下點樣儲起行雷啲電啦,將負面嘅嘢化為錢唔好咩。…
  • 夜半,被彈鐘的第一個人 by 余該隱
    「呢度三千蚊,我哋之間就咁算。對唔住,你令我諗起一個人……」Sally眼定定望住三張金牛,佢唔係未試過俾人彈鐘,但喺半夜三點,俾人彈鐘仲要收足錢,就真係第一次。…
  • 唔通波大著衫會柒啲架? by 堂前燕
    話戴咗呢隻bra令個胸集中啲睇落去大啲,聽到真係笑到我gapgap聲,個pad仲大過你個胸睇落緊係大架,你唔好話塞兩個手球落去,大過杉原杏璃都得啊。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。