【短篇連載】問君何所欲?我要搵人幫我Hand Job!(三)——「等陣,我未濕。」

 

我好尷尬,冇理由叫個陌生女仔幫我放尿㗎?唯有遲啲先放啦。

我叫返阿如入嚟,佢揞住個鼻,好似聞到臭味。

「你條J仲有冇尿㗎……」

我唔想解釋俾佢聽導尿係點,亦唔想講我連放尿都做唔到,唯有牽起嘴角,話:「我清潔咗,好乾淨㗎。」

佢半信半疑,坐返喺我床邊,將我細佬拎出嚟,開始磨擦,好舒服、好脹……佢摸兩摸咋,我就硬咗。

我意猶未盡,但佢好快就停咗手,問:「你想我用口定用西?」

我以為淨係得打飛機,點知原來仲有其他服務。

「可唔可以……兩樣都用……」

佢皺下眉,吸咗下鼻,自問自答:「咁用西啦。」

我點點頭,覺得自己咁多要求,真係過份咗。

佢除咗條底褲,拉起條裙,開始自摸。

「等陣,我未濕。」

我忽然感受到佢眼神入面,有一絲怪責。之前啲客仔肯定幫佢做足前戲,摸勻佢全身,佢又駛乜自己撻著自己?

我好矛盾,見住一個靚女喺我面前自摸,真係好過睇任何一套AV,但我又覺得自己好冇用,幫唔到佢……

佢一路合埋眼,一路好興奮咁叫,可能慣咗口,佢話:「大力啲!再快啲!呀!」

似乎夠濕喇,佢拎咗個套出嚟,屈起我條導尿管,幫我笠住細佬。點知戴套嗰刻嘅少少磨擦,竟然令我射咗!

「咦!」佢成手都係,好鄙視,「青頭仔都唔駛套都未戴好就射啩。」

廿幾年人連打飛機都未試過,一下子有異性咁大刺激……

我唔想解釋,越解釋就越顯得自己無能。我對自己好失望,好嬲!

射精嘅快感一啲鋪排都冇,好似叮一聲就去到IFC頂樓,嘭一聲就跌返落地底。一嘢爆發,轉眼就過。唔好講破處,佢甚至連用手磨我,都只係幾秒嘅事。

但佢已經收工Mode。佢洗完手,見我唔郁,就問:「我幫你抹喇?」

我覺得佢嘅眼神裡充滿同情,我最憎呢種目光,即刻擰轉面。

佢一邊幫我清潔,一邊講:「其實你都有你細佬三成咁靚仔呀,係唔好彩囉。係呢,你細佬幾時仲有需要呀?我好掛住佢呀。」

我冷冷咁答:「我唔知。」

佢清潔完,問:「係咪要煮埋嘢俾你食呀?你駛唔駛我餵你食㗎?」

其實佢啲語氣好平靜㗎,一啲歧視都冇,但我唔知自己痴咗邊條線,竟然發火:「我唔駛你施捨!」

佢呆咗,「吓?」

「你走得㗎喇!我唔駛隻雞餵我食飯!」

佢望咗我一眼,竟然笑出聲,「喂!係你細佬求我,我先好心幫下你咋喎。」

輪到我用返鄙視嘅目光望住佢,「你出嚟做,一買一賣有咩咁興香啫?」

佢走之前,仲拋低一句:「我哋都會揀下客仔㗎,你咪駛旨意有第二隻雞嚟幫你。」

「我唔駛你哋懶好心!」

我想著返條褲,右手出盡力,一下一下拉扯褲頭,條褲郁都唔郁,我好驚,好驚俾細佬同阿嫲見到我咁嘅樣……

 

(待續)

 


 

【問君何所欲?我要搵人幫我Hand Job!】

(一)——我半身不遂,青頭廿八歲

(二)——我終於摸到女人對. . . . . .

(三)——「等陣,我未濕。」

(四)——一場兄弟,不如我幫你?

 

關於作者:余該隱

余該隱

以小說、散文和歌詞,書寫世界的荒謬和美麗,書寫人生最想被看見和躲起來的時刻。

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【塔羅個案】名校老師婚外情的故事 by 神婆
    大家對老師嘅印象係乜嘢?係有教無類,抑或係道德端正?我中小學都有幸就讀風評唔錯嘅所謂名校,大部分老師教學用心,係我嘅榮幸。…
  • 黃于喬(Emilia Wong) 收費裸照爭議給了我一點點的倫理學實踐。 by 司徒曉生
    亞里士多德(Aristotle)的德行論(Virtue_Ethics)強調的是行事的人是依照他的良好人格去行事,實踐道德上應該做的事,而培養人格重於大眾的價值觀。人生的目的就是成為一個有道德的人。雖然這個涉及循環論證(因為甲等於乙,所以乙等…
  • 好多謝啲網民haters 幫Emilia 宣傳裸體寫真 by Cmw Boni
    Emilia嘅plan由八蚊美金去到四十美金不等,值唔值就見人見智啦,我覺得呢個世界,明買明賣,當你地班友,又要睇又要罵,咁點解唔好好利用呢個勢去順便搵下錢,就算科學家都會搵下點樣儲起行雷啲電啦,將負面嘅嘢化為錢唔好咩。…
  • 夜半,被彈鐘的第一個人 by 余該隱
    「呢度三千蚊,我哋之間就咁算。對唔住,你令我諗起一個人……」Sally眼定定望住三張金牛,佢唔係未試過俾人彈鐘,但喺半夜三點,俾人彈鐘仲要收足錢,就真係第一次。…
  • 唔通波大著衫會柒啲架? by 堂前燕
    話戴咗呢隻bra令個胸集中啲睇落去大啲,聽到真係笑到我gapgap聲,個pad仲大過你個胸睇落緊係大架,你唔好話塞兩個手球落去,大過杉原杏璃都得啊。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。