伊斯蘭國綁架大島優子!?寧得罪女人,莫得罪毒撚!

大島優子
 

其實雖然是炒作新聞居多,但如果真的是事實那將會可能是引發第三次世界大戰1的恐怖契機?!

早前兩位日本人質湯川遙菜與後藤健二被殺害後在日本的反應竟然是兩極化,由此證明日本人的政治冷感比香港人更嚴重,但這次的對象是AKB48的話,我可以肯定不會去行山不會誤判地告訴大家,日本必定發動戰爭!!!就算安倍晉三政府不敢做,全日本所有毒撚都會自發組成毒撚軍團去消滅伊斯蘭國 :-[

 

大島優子

 

在日本最深入民心、最受所有國民喜愛的團體及組織,不是自民黨,而是AKB48囉!

所以在傳銷手法上這次伊斯蘭國的策略果然是霸氣但同時也是在引火自焚,因為AKB48不只在日本有最強的影響力及重要地位,在全球AKB48也有大量的粉絲及神人氣,包括小弟也是其中之一:D

就算在中東伊斯蘭地區也有大量AKB48的粉絲呀,所以可能在中東方面也會因為這次綁架大島優子事件引發内戰呀:O

 

大島優子

 

這次事件上如果以陰謀論的角度上分折,美國佬必定是幕後黑手!!!

因為自從在2003年伊拉克戰爭開始在經濟利益角度上是勝利的,因為美國佬一直都只是想在中東吸石油,根本不會理會伊拉克人的死活,所以在道德角度上明顯美國佬是輸了,其實伊斯蘭國的出現明顯就是美國佬自作孽LOL

但由於美日核心同盟的關係再加上AKB48在美國的超人氣,所以美國佬肯定是想借助日本以及全球的毒撚力量去消滅伊斯蘭國!!!這樣正正就是合乎美國佬的利益又可以節省美軍開支,之後由中東地區爆發史無前列的毒撚聖戰!!!

 

最後,善意提醒伊斯蘭國真的不要綁架大島優子,你們就算再毒再心狠手辣相信都沒有毒撚的毒力厲害,重要提醒千萬不要打渡邊麻友的主意呀!!!

 

 

  1. 編按:聽住先啦~

作者:天河明人

天河明人
喜愛上原亞衣的小文青

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 跟車太貼 by 健吾
    好像今天,由我看到無線新聞的報道,到有線新聞的報道,到我看到張議員把自己的修正案放到網路,我就有好幾個問題,一直哽在喉頭…
  • 關於夜總會的二三事 by 金魚小姐
    客仔方面,一晚坐幾枱,記得既真係唔係好多。所以分享既都係d 令我大吃一驚記到而家既客。最記得我第二日返工,坐左個五十幾六十歲既大叔。佢係退休警察,好記得佢話佢走果時攞左五百幾萬退休金,而家又個個月咬五萬長糧。(難怪就算黑警個名臭過屎渠都咁多…
  • 點樣分辨警察係唔係「毅進仔」?前人早有解決方法! by 彼得陳
    「警察份糧,有三份一值在比市民鬧,有三份一值在比上司鬧」。不過之後佢講嘅另一句,反而令我有所思考:「前面有個警察,你都唔知佢學歷咩野,佢心口無寫㗎麻,咁你點知佢毅進(畢業)呢?」。…
  • 我十八歲,打緊份暑期工叫坐枱 by 金魚小姐
    我今年十八歲,剛考完dse。上星期放榜,成績只有十六七分,不夠讀大學,在retake與副學士之間我選擇了後者。我沒有豐厚家底,只是一個行出街跌個招牌會砸死十個八個的那種公屋妹。高昂學費加上漫長暑假,無意中找到一份兼職,寫明非色情非身體接觸,…
  • 【塔羅個案】女人就黎三十歲仲係 A0 係咪就叫有問題? by 神婆
    好多客人同Annie一樣,廿歲尾三十頭咁樣,有份不過不失嘅工作,有幾個真心相交嘅姐妹,耐唔耐去下旅行,過住平凡踏實嘅生活。你問Annie開唔開心?又無話唔開心嘅,朋友我有呀,份工麻麻地、但又唔算好差,但係,隨住年紀漸長,身邊啲姐妹開始結婚啦…
  • 有無見過人搵工,係完全唔俾聯絡資料人事部? by HR 扮工週記
    無留手提電話號碼,哩樣又係特別咗少少,哩個年代差唔多個個都有手提電話,好多應徵者都會將個聯絡電話寫喺頂頭。講係咁講,但又有啲人會留成幾個手提電話,大佬呀,係咪要小編逐個逐個打俾你,先知道佢邊個開咗機?…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 99578
Date: 2015-02-17 13:50:16
Generated at: 2019-07-21 07:07:27
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2015/02/17/99578/伊斯蘭國綁架大島優子!?寧得罪女人,莫得罪毒