肖人蛇未解決

政治 / 最新文章綜覽

肖人蛇未解決

外婆稱肖人蛇返大陸 有家人接收

 

肖肥人蛇突然順攤自願遣返,孤兒仔突然間又會有「他的家人」接佢返歸,哈哈,終囯除了騙子是真,什麼也是假的。

 

呢場陰謀未散場嘅:

1) 此肥口噏噏「12歲」,剛好不能負上任何刑事責任的年紀,浪費香港人半個月時間以後便可拍拍屁股回終囯,是否巧合?

2) 既然「12歲肥人蛇」香港法律冇得告,咁佢「阿婆」及陳婉嫻知法犯法,窩藏非法入境者,包庇人蛇,甚至涉嫌虐兒(人蛇自稱九年冇出過街喎),是否應該幫呢兩位阿婆開個file?

3) 肥人蛇是否「12歲」?好似變咗X-file,整個政府任由此人鳩噏,冇人繼續跟進?

4) 呢位「阿婆」,呢位肖氏孤兒,表面上尚未被人拆穿or推翻,孤兒被家人接走後,會否轉個頭用「家庭團聚」來港搵「阿婆」繼續婆慈孫孝?

5) Last but not least,呢個「阿婆」真的是人蛇外婆嗎?證據?原來又係口講口賠?

 

終囯騙子騙案層出不窮,再荒謬的故事都可發生。邪惡了解善良,善良卻對邪惡一無所知,香港人,一群馴羊善豬,你們睇下支聯會和左膠咁都搵到廿幾年食就明白了。

 

作者:爽健

爽健
不求聞達於諸侯,只願笑傲賞江湖。

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 108207
Date: 2015-06-04 19:31:01
Generated at: 2021-06-16 14:56:09
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2015/06/04/108207/肖人蛇未解決