你咁撚蠢,所以咪聽唔明公民黨楊岳橋講乜囉!

政治 / 最新文章綜覽

楊岳橋

正所謂做人冇公關,就真係死得人多。呢排醫委會改革單野搞到滿城風雨,隨緣D朋友本來約左釣墨魚,我就咩都唔想理架啦。不過有朋友傳我呢個,問我意見。

 

 

我沒回話。講真,公民黨個個精英,人人讀咁多書,食鹽多過你D網民食米,人人叻到爆,點會唔識傳訊?佢地一定0岩既!你點講,佢都唔會覺得自己出事的。

講到底呢,點樣一句到尾,係本土派不少外圍組織的強項。而泛民有冇外圍組織呢?本來有既,不過唔係權鬥,就係周圍撩交嗌將D人鬧走晒。

選舉前一定係你話本土派發癲咬人,你唔好話俾我知你冇預左囉。你講到自己有節有理,市民唔明,都冇用既。加上楊岳橋D態度:先話「做個聰明既公民」,再加一句「肉緊就睇呢條片」,一邊話人唔好咁情緒化,一邊就用情緒去省人話除非港大中大醫學院痴左線如果唔係唔會引入大陸醫生,點知隨手就俾medicsecret group 踢爆話港中大都支持政府議案,唔係支持郭家麒修訂……

 

#2430
“大家都睇得好清楚
呢個係2間大學去信立法會反對郭家麒修正案既信。
就算cu同hku既時政關注組同medsoc都表明反對今次政府提出既方案,
兩間大學都係支持政府方案,
究竟有無聽過學生既意見?
會唔會比壓力d肯走出黎發聲既學生?
醫學院可唔可以回應下?

圖: http://holland.pk/l46mj8zi”

Posted by Medic Secrets on Friday, July 8, 2016

 

呢D咁既關公,我唔識理。當你剩係睇到D泛民擺出一副「屌你都唔明架啦」既態度出黎,而唔係說服你,你就知道,對佢地黎講,市民,根本不算什麼。

咁囉。

 

作者:隨緣

八十後公關公司小卒一名,渴望有一天,只是有人按讚,我就會飽。

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 137923
Date: 2016-07-09 20:06:56
Generated at: 2021-06-24 21:31:04
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2016/07/09/137923/你咁撚蠢,所以咪聽唔明公民黨楊岳橋講乜囉!