呢個世界就係有男人請女仔食20蚊老麥餐就想直接上埋床

情愛點滴 / 最新文章綜覽
(photo via cc Flickr user Kate B.)

(photo via cc Flickr user Kate B.)

 

諗番起請我食M記跟住冇得摸冇得錫,屌我貪錢既個位男士,我諗諗下有啲同情佢。

我覺得佢一定係黎自單親家庭,同埋由細到大都媾唔到女既雙重打擊之下,價值觀扭曲。但佢既思想其實都實在無錯,佢重視我既尊嚴,明白塞錢俾我實在係太巿儈既做法,所以決定推出M記付費計劃。

而由於佢想俾我感受到資本主義令人幾咁扭曲,想點番條路我行。佢刻意令我呢啲性工作者連最低工資既收唔到。20蚊餐,同埋32.5港紙原來係差成12個半咁多,我個下真係睇唔透先會鬧佢。依家撳番計數機,我就知道我錯了。

甚至乎佢或者都知我搵食艱難,佢個度未必太得,可能未上床就會自己不受控射精,所以就幫我撳撳計數機,佢其實係想上房沖涼前戲屌埋完事食枝事後煙,係可以係36.9分鐘之內完成。有時候邊個話人工一定要斷鐘計呢,或者斷分鐘計先方為人上人。

回想往事,我真係後悔莫及。

如果可以再俾我見番佢,我一定會感激流涕咁同佢上床。

 

關於作者:Echo

我有回應

則留言

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。