【終極治癒】2016十大黑頭

 

是咪睇到張圖都覺得好爽呢?有位女士聲稱呢粒係2016年佢搞掂既最大黑頭。

主理呢條片係自稱Dr Pimple Popper 既女士,我諗都好多人睇佢其他既片。香港人生活壓力咁大,又唔夠訓又食野熱氣油膩,塊面總會有不少粒粒,睇完呢D 片之後真係好想去做facial。

 

去片先~

 

倒數十至六位

 

倒數五至一位

 

排前幾位的那種特大黑頭,有個名叫Dilated Pores of Winer(Winer 係一個人名,研究呢種皮膚問題的人),係毛囊閉塞,積聚油脂兼毛囊擴大增生,大多數在男人面上和身上先搵到。

係樣衰架姐,唔會危害生命同埋身體機能。

 

不過無論男女,睇到呢D 黑頭白頭好似牙膏咁擠出來,真係身心舒泰既。

 

同場加映——可能係史上最大黑頭?

 

作者:白木乩

白木乩
聽聞係總編分身,專用來出D 與總編身份不符既膠文

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 149039
Date: 2016-12-29 22:29:50
Generated at: 2020-02-21 23:15:04
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2016/12/29/149039/【終極治癒】2016十大黑頭