大隻靚仔?唔使審佢一定係 hehe!

 

圖文不符

 

女同學最近成日得登幫我買野食,原來愛上左超市新嚟嘅大隻仔。岩先同佢就帶埋成棚人一齊買下午茶,終於俾我地一睹大隻仔真面目:剷青公雞頭的水留到腮骨然後沿面骨邊緣精巧剃到落下巴,條眉卻修到精緻幼細,胸肌相比之下出奇巨大。

我:唔撚使審佢一定係 hehe,仲要上到床趷起屎忽扭嚟扭去個隻。

女:你就扭嚟扭去,咪撚破壞我幻想啊你老母。

大隻仔見到我地就好靦腆咁行開左。走個陣另一個平日好撚多野講嘅鬼仔完全啞曬。

我:使乜咁驚青啫,XX(佢鄉下)大把啦,你屌過佢就話老尷啫。

鬼:…… (百口莫辯貌)

我:……

我:我鳩噏架咋。

鬼:你唔好爆響口啊我求下你,AA(女同學)同BB(佢女友)會殺左我架。

我:係先閹後殺。

鬼:得返幾個禮拜你俾我安安穩穩過埋佢啦!

我:好好好,應承你。

(沉默十秒後)我:佢正啲定BB (女友)正啲?

鬼:屌!咪再講啦!

(兩秒後)鬼:BB 同佢真係冇得比

我: lol

 

作者:亂臣賊子

亂臣賊子

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 165027
Date: 2017-07-24 21:24:36
Generated at: 2019-12-11 05:08:48
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2017/07/24/165027/大隻靚仔?唔使審佢一定係-hehe!