【真人真事】現代名妓嘅完美經營模式

(示意圖片)

 

喺依家PTGF成行成市既情況底下,身為一個後生女就算想做雞都要面對激烈既競爭。靚過你既索過你既大把,點樣可以喺呢班人當中突圍而出,成為現代名妓呢?我有位朋友既經營模式相當值得大家參考。

朋友S係我一個相當聰明既女性朋友,佢外表一般,冇乜身材,仲略嫌有啲矮,我冇認真留意過啦,但依家諗諗吓佢好似有啲倒及添。好就好在佢影相出黎又幾靚(真心既呢個)。

佢一心想做雞,都係想多啲錢去多啲日本,但佢想做雞之餘,又非常揀擇喎,咁點算呢?佢就諗到一個「以服務換服務」既經營模式:橫掂都係去旅行,佢就用旅行去做交換。你只須要提供來回機票,基本食宿,佢就提供性愛服務同拖手仔行街街。而最鬼馬地方係,朋友S喺去旅行嘅期間,係會不斷咁UP相上FB同IG等等,而佢嘅姿態會係「自己一個去旅行」。

你可能會諗「咁都好正常吖,唔通話同個客去咩」,奇就奇在,佢一個人去旅行,究竟點解可以喺個森林到,用黃金分割幫自己影相,然後調埋色呢?一定有詐!冇錯,佢會叫個客幫自己影D有feel嘅相,然後放上網,一方面呢D相係真係幾靚,吸引到你留意,而D相嘅feel亦都一D都唔似係雞,但係佢影到呢D相又好唔合理,咁即係點?咁即係性暗示呀!就好似電視劇咁,你夜晚送個女仔返屋企,送到佢留下,佢問你上唔上去飲咖啡,你會諗「夜媽媽飲乜撚咖啡,今晚點訓呢?」係呀,你今晚真係唔洗訓呀,因爲你上到去你問佢咖啡喺邊,條女會答你「我咪就係咖啡囉」。朋友S根本就無可能影得出呢D相,一定係有男仔幫佢影,咁點解要不斷收埋呢個男仔呢?呢個男仔有咩特別呢?你就會好奇,你就會想問,你 就 會 中 計 !

你問佢同咩人佢,佢當然唔會答你話佢同個客去啦,佢就會講一個套路式嘅愛情故事:乜撚野同男友最後一個旅行呀,乜撚野佢同我已經分手但藕斷絲連仲一齊去旅行覺得自己好錯乜乜柒柒。咁撚可憐,咁你點呀?你都仲未有乜點嘅時候,佢已經邀請你成爲佢下一位顧客喇!(當然你係柒嘅佢就唔會比屌你啦)

佢揀客,都唔係揀哂D靚仔嘅大隻嘅,佢最醒就係會搵D有名氣嘅人,例如D社交網絡紅人呀,校園入面有名氣嘅人呀咁。佢未必次次都會用旅行呢招,可能淨係會同佢FD FD下約出嚟炮擊雷戰,或者直接問你對佢有冇性幻想。約完炮再不斷喺呢個名人嘅FB出現,從而擴大自己嘅知名度同客戶群,然 後 繼 續 做 雞。

不斷擴張客戶群,不斷無聲無息吸引你嘅消費慾,再不斷有生意,而有生意又可而做埋宣傳,不斷循環,生生不息……

對客戶嚟講,呢個經營模式嘅第一個好處當然係佢嘅技術性,你如果有技術嘅,基本上2千幾3千就可以包佢幾日,真係抵玩過PTGF。而呢個女仔喺人地,甚至客戶嘅眼中仲要一D都唔似做雞,甚至係一個女神,而你用呢個咁平嘅價錢就可以喺日本同女神拍拖仔,你都咪話唔「過制」。最弔詭係,你可能真係幫襯完都仲未知叫咗雞,但佢已經做成一單生意。

而家呢個朋友S仍然開緊工,你地隨時都可以幫襯。而有志想做雞嘅朋友,希望呢篇文可以幫到你,成爲一代名妓啦。

 

作者:阿標

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【點解會影結婚相?】警方應該介入調查龍緯汶與南亞女童親暱合照事件 by 容樂其
    有理由相信,呢個「結婚」嘅「儀式」,係戀童癖與女童發生關係嘅一部份,喺東南亞呢啲販賣人口比較猖獗嘅地方,係好流行嘅「習俗」。…
  • Sony 與微軟正式宣佈展開合作 遊戲業界最強聯盟誕生! by 森麻
    Sony 同 微軟比大家既印象都係死對頭,水火不容。Sony 旗下既 PS4 擁有龐大出色既遊戲群及市場佔有率 […]…
  • 龍緯汶社區服務的不道德軌跡 by Su子
    先是送禮物、貼著一起拍照;後來主動當孩子的保姆,以增加二人一起單獨相處的機會;到父母已經完全信任,就買三點式的泳衣給孩子,更一起在更衣室拍照;再常常邀請女童到自己家中過夜、於床上擺出各種特別的姿勢一起拍照;然後,終於得到了和女童二人一起外遊…
  • 【塔羅個案】用健康、甚至以死相脅去叫一個人鍾意你,真係好咩? by 神婆
    呢個女仔——稱呼佢為 Cammy 啦,就加入埋 Sam 波友嘅 Whatsapp Group 入面。咁好自然,Cammy 唔通打完一場波就 Quit Group 咩,佢就開始加入同 Sam 一班朋友吹下水咁;去到後期,Sam 開始收到 Ca…
  • 每次去飲,佢都會溝到個姊妹 by 毛言地
    曾幾何時,佢同好多未玩夠嘅男仔一樣會喺蘭桂坊等地方搵食,但好快就覺得落得去蒲嘅女仔都有一種俗氣嘅感覺。雖然佢自己都唔係話想拍長拖一生一世,但大家都有自己個人口味,散拖都唔一定要搵MK妹架係咪?就喺佢開始厭倦去蒲同時又想搵個地方去識女仔嘅時候…
  • 離開是為了回來 by 健吾
    大部分人都認為休息是減壓良方,但社會對休息的錯誤觀念,如「勤有功,戲無益」,以及家長從小到大灌輸「不要玩,快溫習」的觀念,令青少年貶抑休息的價值,誤會休息等於浪費時間,故必須完成溫習、工作後才能休息。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 167141
Date: 2017-08-21 20:29:29
Generated at: 2019-05-19 04:27:45
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2017/08/21/167141/【真人真事】現代名妓嘅完美經營模式