健身房人辦:「當年我一晚帶七條女返酒店,七個都處」

 

 

Physical 桑拿房,有班成日打躉,收股息收租唔使做生活嘅廢中,五人。起初喺度講人工島、貿易戰,立場離不開特朗普白痴、廢青為反而反。突然有個人講返自己90年代上大陸玩嘅往事,眾人立即起哄,爭相講自己當年點一擲千金返大陸玩。

甲曰:「我當年一晚七個啊!」

乙問:「有冇可能啊?」

甲反駁:「挑!我一晚帶七條女返酒店,七個都處,嗰時幾千蚊啲鄉下妹咩都制。我逐個插,破完一個身就再破埋下一個,不知幾補身!」

丙:「我嗰時都搵到對孖女同我起雙飛!一個處一個唔係,卒之我冇掂個大孖。我話:『你骯髒,我不玩你』,佢喺度喊,但我唔俾佢走,要佢睇住我食佢阿妹隻豬。」

丁:「我嗰陣都食返隻乳豬,未夠秤架,十三四歲,毛都唔係好多,不過依家冇得咁玩啦!嗰陣時就威啦!講起我都扯曬旗(揭開毛巾)」

我忍唔住走左。如果我控制到個電腦板,我會反鎖佢地,監生慢蒸熟呢班仆街。如果天有眼,唔該呢班撚樣個個長命百歲中風癱瘓冇仔女理。

而且,我都終於明白,香港搞成今日咁,係業,係佢地種下惡因累及我地。「不知幾補身」,如果有人殺曬佢地,佢犯嘅只會係人間嘅法,而唔係人性嘅罪。

 

作者:亂臣賊子

亂臣賊子

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 港人學樂器小心被騙財——大提琴掠水記 by 莊公公
    二手琴市場好細,賣出去唔容易,價錢好低,香港地寸金尺土,仲要佔地方,即係擺明被勒索,如果唔係冇好日子過,以後上親堂有排煩。…
  • 【PR】開放世界獸人 x 功夫動作 RPG《BIOMUTANT》今月推出多平台對應 by VJGamer
      Epicsoft(Hong Kong)Limited 今日宣佈,由 Experiment 101 […]…
  • 鑽戒 by 藍兼併
    程子晴嫁給富商翁恭時只有24歲,而翁恭比她年長26年,二人的婚禮在五星級酒店舉行,城中名人富豪紛紛到賀,這段婚姻被外界視為父女戀,而程子晴承受着貪財嫁富翁的惡名。…
  • 朋友,並唔係要嚟搵笨㗎! by 小盛女
    「未諗㗎,都係落吓FB、Google廣告果啲,我畀啲相同價錢你,你幫我執吖。」Grace說。 「你係想我幫你整?你話我知總共要整幾多樣,幾時要完成,我再quote個價畀你啦。」我說。 「唔使咁大陣象!我哋咁熟,想你幫吓手咋,好簡單啫,你…
  • 如何成為護士?(包括登記護士與註冊護士) by Su子
    呢篇野係寫俾考完DSE,有志投身護理界既所有同學。…
  • 正常生活 by 健吾
    當我看到新聞評論,大家都在一面倒的討論感染者的「私德」不檢,導致大家連假都沒了。這樣子的狀況,似曾相識。就好像是,當愛滋病流行之時,「普通人」、「未感染者」把所有同性戀者的性慾當成是罪,只要你有「性行為」,你就是錯。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 186018
Date: 2018-10-12 19:32:29
Generated at: 2021-05-19 08:33:25
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2018/10/12/186018/健身房人辦:「當年我一晚帶七條女返酒店,七個