年初三約男友上我屋企,好後悔無買張穩陣啲嘅床

 

我:「我屋企無人,佢地去晒拜年」

男友:「你係咪想我新年流流同你開年😏」

男友嚟到我屋企,我如平時一樣,跪在地下,拉開他褲鏈時,突然諗起咁樣做會「全年都含x」,我抓緊的手又再次鬆了下來。

他微微有點不悅,他脫掉了我身上所有衣服,將我壓落床上,感受着他兄弟的興奮和急躁。

他:「小淫婦,等我同你開年啦😏」

我:「輕力啲呀,張床古董嚟,唔好整爛佢🤭」

他:「你真係想我輕力啲😏淫叫一聲嚟聽下先😏年初三我要x到你喊😏」

之後他直搗皇龍的氣勢,房間裡彌漫着淫叫聲和木板床吱吱叫聲。

木板床伴隨着我們的身體不停波動,終於木板床吱吱聲蓋過我的淫叫聲⋯⋯

我:「慢啲啦,張床好似唔掂啦」

他:「你一向都鍾意我大力啲,暴力啲架😏」

佢講完之後,張木板床係佢大力衝擊之下,突然倒塌左一半,係倒塌左一半⋯⋯我們就滑咗落地下。

我呆呆望着被他用蠻力摧毁的木板床,我真係好想喊,我點同屋企人交代呀⋯⋯

但佢就笑得好開心:「新年快樂🎈」

 

 

作者:FAKE 文青

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 190015
Date: 2019-02-07 19:23:18
Generated at: 2019-09-23 22:38:50
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/02/07/190015/年初三約男友上我屋企,好後悔無買張穩陣啲嘅床