「做你SP,我反而搵返被N個前度摧殘曬嘅自信。」

 

小藍同我都唔係貞潔,應該話直情係姦夫淫婦,呢一點好多讀者都留言鬧過,我地睇番都深表認同。

香港女人多過男人,但係總有好多男人搵唔到女仔鍾意自己,而同一時間好多女人寧願做人地第三者,我開始明白點解。

有一晚同小藍傾計,佢有幾個前度,對佢都唔好,會將好多相處上遇到嘅小磨擦,都完全賴曬落佢度。

例如佢話其中一個前度,試過同佢開房,做做下前戲,會發脾氣,點解呢,原來係埋怨小藍唔「主動」。小藍話呢個前度,無性經驗,即係俗稱「青頭仔」,只係從AV 當中了解男女交歡,佢睇到啲女優個個見到男人都手舞足蹈,就expect 小藍都係好似電影情節咁拉開佢條褲鏈咁主動掏出來擺嘢入口,「我覺得女方都要主動啲囉」。而同我做呢,我反而會覺得佢玩得夠放,唔同姿勢都玩到,而令小藍好開心嘅係因為我會開口讚佢,「同你做我好舒服」,而唔係做做下發脾氣嫌佢無參與。

當晚傾到呢度,小藍話睇過啲八卦女人網講,男人比女人遲11年成熟,我默默咁點頭。小藍話做人第三者,唔會係見得光,但係如果要同嗰班唔識欣賞自己嘅男孩子一齊,要照顧佢地玻璃心都仲可以算,最令佢反感係良心當狗肺。

「做你SP,我反而搵返被N個前度摧殘曬嘅自信。」唔知佢咁講係唔係出於客氣,但好肯定佢啲前度的確曾經令佢好唔開心,亦慶幸佢地已經係前度。

 

作者:小青

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 190840
Date: 2019-03-02 20:50:08
Generated at: 2019-05-22 18:19:07
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/03/02/190840/「做你sp,我反而搵返被n個前度摧殘曬嘅自信。」