哎呀乜反對派又輸呀?(其實邊撚個係李國權?李國章李國寶我就識)

政情網上行發佈於 2019年3月24日星期日

 

乜原來有野要選咩?唔係睇到人地share 個選舉結果,我都唔知原來有補選,連大南喺邊度,我都要Google 先知。

呢個乜撚嘢阿權社工係乜水呢?我完全唔識啵。

我抓住人地衫尾,都有少少大氣電波時段可以講下政治,坦白講,我就唔會浪費時間去了解呢啲咁嘅選舉,我而家話俾你地班反對派知,令選民認識你,係你地嘅責任,我唔識你,係你嘅問題,唔關我政治冷唔冷感事,唔通條女唔肯同你扑野,你就話佢性冷感咩?點解唔係你樣衰矮肥毒呢?

個制度就擺喺度,區議會選舉,單議席單票,選之前又得個告急,人地拿到票,你就搵隻狗話人地係鐵票,就話中聯辦配票,喂阿哥,韓國瑜去中聯辦sell 生果你都笑鳩佢啦?中聯辦可以叫到Sogo 呀City Super 呀入乜嘢生果咩?而家中聯辦叫人投票啲人一定要投架咩?點解你就唔識叫人投票呢?

 

真係慘#選舉工具#虐畜

Wailok Leung 發佈於 2019年3月24日星期日

 

鬼咩,反對派一日到黑就係不務正業,鬧人係鬼就前仆後繼,去到正正經經逐票咁拉呢?逐個選民咁接觸呢?逐個有影響力嘅人咁拜會呢?黃絲傳媒專心做好propaganda 為候選人護航呢?呢個時候就不了。

反對派係咪嫌補選完呢幾個月貨仔唔值得俾心機呀?

鳩打幾百字,我都仲未想Google 呢兩個人做過啲乜、邊個有幾多票、乜黨對乜黨,完全唔想知。

我諗好多市民同我一樣,唔會坐喺度等你話我知你係邊撚個。你自己諗辦法令我有興趣認識你。

 

ps 利申新界東真係完全唔關我事。

 

作者:白木乩

白木乩
聽聞係總編分身,專用來出D 與總編身份不符既膠文

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 191585
Date: 2019-03-25 06:01:24
Generated at: 2020-02-22 00:07:29
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/03/25/191585/哎呀乜反對派又輸呀?(其實邊撚個係李國權?李