你當我咩呀?半夜send 個msg 來就想我同你morning 炮呀?

 

有人話,女人性福滿滿咁開始新嘅一日,會特別容光煥發,唔似得啲就快四十嘅男人,一炮之後就入左聖人mode,看透世事全日唔想做嘢!

老娘都三張幾,正值狼虎之年,性事本來就多多益善,有人點燈,我都好少拒絕。呢啲唔係濫,而係感恩人生路途當中有你,你對我有好意,我都唔會拒人於千里。

我知道男人就係不解溫柔,但估唔到都二十一世紀左咁耐,仲有男人覺得女人日日而且隨時都ready 人地進入。

如果你諗住,個個女人都咁渴望早餐炮,所以就半夜三更一個msg,第二日就可以去老娘屋企聽我為左你而叫床,我要話俾你知,我第二朝呢,可能約左姊妹真係去食早餐,可能想揸架波子去兜下風,可能純粹無乜mood,更可能係有親戚探我但幾十歲唔好玩衝紅燈。

你唔識尊重我?ok 呀~老娘好忙架!我唔係香港記者,政府半夜三更出採通,佢哋只會念念有辭「唔尊重新聞從業員」,然後呢,咪又係呼之則來。

嗟!來!食定唔食?老娘就話你知,唔食。分手!

 

有記者前輩大哥,好像有點不滿行政長官通知採訪時間很短。我會建議所有記者大哥大姐,你們是有風骨的,也不是呼之則來揮之則去之褲。用句廣東話講:「老娘好忙架!」以後政府所有唔提前四小時通知既野,一概不報。咁你估政府仲敢唔敢咁樣?

健吾發佈於 2019年3月25日星期一

 

作者:容嬤嬤

容嬤嬤
總編就梗係可以任開分身,開多個扮女人唔得咩?

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 191696
Date: 2019-03-26 17:16:10
Generated at: 2019-06-20 04:15:46
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/03/26/191696/你當我咩呀?半夜send-個msg-來就想我同你morning-炮呀?