【真人真事】隔離屋個90歲阿伯娶25歲少婦,幾個月後有左,阿伯好開心請我食飯兼俾佢老婆張相我睇。

 

(示意圖片)

 

香港咩奇人奇事都有,有個阿伯,幾十歲已經不足以形容,如果話三十而立四十不惑五十知天命六十耳順,咁七八九十呢?真係古稀恆河沙咁出曬來,完全搞唔掂。

個少婦,標準白滑,前後都突。

90歲娶25歲老婆,就咁睇客觀數字,都知道呢段一定係真愛。

新婚嗰晚,少婦就好似看護咁,小心翼翼咁幫阿伯,丫唔係,係佢老公寬衣,然後陪佢沖涼,少婦步步為營不敢怠慢,佢知道,好多長者沖涼跌親就咁就死左。

沖完涼,兩公婆一步一腳印咁行去床度,然後點?女嘅就咁訓喺度,個阿伯趴喺上面鼓起餘勇,好努力咁搖,十秒唔知搖唔搖到兩下?我諗佢地都無諗過深究。

幾個月後,少婦有左。

個阿伯相信,個細蚊仔一定係佢。

有咩咁出奇?唔通你話個女人咁後生,由嫁個阿伯開始已經係諗住佢乜都做唔到,都時日無多擺唔得耐,更加無精力過問佢出面收埋幾多個壯男?你無證無據,點可以個BB 唔係個阿伯嘅?你無證無據,點可以話個阿伯根本硬唔到?

呢件事,我就咁聽真係好合理。一定唔係作故仔,唔係科幻故仔。

同飯民遊完行,嗰幾千人嘅力量同埋民意,打動到大劉搞司法覆,一樣咁順理成章

 

 

作者:白木乩

白木乩
聽聞係總編分身,專用來出D 與總編身份不符既膠文

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 192087
Date: 2019-04-02 07:12:07
Generated at: 2020-02-17 04:24:17
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/04/02/192087/【真人真事】隔離屋個90歲阿伯娶25歲少婦,幾個月