身為一個中女,每次上房都好似第一次咁緊張,算唔算正常?

 

 

我有個姊妹,都好似老娘咁一把年紀,我地間中都交流下床上心得。

 

佢同我講,每次同唔同男人,唔好一開始就講扑嘢啦,由喺fb 傾計曖昧,到約出來食野傾計,到飲多兩杯打得火熱,再扮下醉搏個男仔送佢返自己屋企,或者送上房稍稍休息傾多陣,佢都好緊張,緊張到去到埋牙嗰下,有時都唔覺意合得太緊,搞到自己痛。

 

老娘心諗,呢啲其實都算福氣呀,好多情侶相處得耐左,就會開始覺得對方成身都係缺點,搵唔返啱啱撻著嗰下火花。日日都可以破處,丫唔係,日日都好似初戀咁,體驗返嗰種青澀小鹿亂撞嘅少女情懷,我地呢啲就快收水嘅中女,真係好羨慕丫。

 

就好似陳淑莊咁,撈左咁多年政治,到今日都好似第一日撈咁,被人跟兩跟就嘈喧巴閉,呢種勿忘初心,彷彿幾十歲都可以日日破處,次次都咁痛。

 

「我哋雖然被定罪,但我哋唔係走犯……佢係侮辱緊我,亦都騷擾緊我嘅朋友……」#佔中案裁決【友人疑遭便衣警跟蹤 陳淑莊:你係咪要跟晒我全家?】http://bit.ly/2Gf4PAT【陳淑莊陳情書:我付出微不足道 今生無悔(附中英全…

香港蘋果日報發佈於 2019年4月10日星期三

 

作者:容嬤嬤

容嬤嬤
總編就梗係可以任開分身,開多個扮女人唔得咩?

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 192399
Date: 2019-04-11 17:13:16
Generated at: 2019-06-24 20:52:40
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/04/11/192399/身為一個中女,每次上房都好似第一次咁緊張,算