Gel 甲嘅女仔唔係人人受得起。

 

我唔係話歧視,但如果你想搵個普普通通,簡簡單單嘅嘅女仔拍拖,Gel甲嘅女仔就未必係你要搵嘅類型。

千祈唔好睇少Gel甲依件事,要整得靚唔易,要襯自己之餘仲有特色就難上加難。好多女仔以為Gel咗塊嘢上去就係靚,結果搞搞下個結果仲衰過油啲鬼五馬六嘅指甲油⋯⋯好似講遠咗。至於點解我會話Gel甲嘅女仔唔係人人受得起?因為會Gel甲嘅通常都會係依幾個類型之一:蒲開、飲開、玩開。當然如果你都係抱住今晚有酒今朝醉嘅心態,或者你自問你能夠食住依幾類型嘅女仔,你要去馬緊係冇問題;不過如果你自問係個情竇初開小男孩,或者夜晚十點就眼瞓或者唔飲得嘅,Gel甲嘅女仔對你嚟講個難度真係幾大架。

Gel甲嘅通常蒲開玩開唔係我亂講架,無論係你落一落太子酒吧街,等你一經過就會同你講「幾多位吖?我地做緊$198半打啤酒喎」嘅MK妹,定係去到蘭桂坊坐喺度食住煙對對面個男人拋媚弄眼嘅女人,好多人雙手都會有唔同造型嘅Gel甲。不經意咁伸一伸手指出嚟,唔覺意咁用Gel甲掃一掃過你嘅Body,Gel甲帶嚟嘅妖媚效果對男人嚟講又真係好似有種吸引力。

一個女仔打扮自己愈多愈有心思,理論上對男性嘅吸引力就愈大,依點係就算佢拍緊拖都冇改變,咁你要面對嘅壓力就愈多。當然而家香港只要係一個正正常常嘅女仔都會有吸引狗公嘅能力啦,但有個Gel甲嘅女仔,仲要係鐘意飲酒夜生活嘅,做咗佢男朋友你都唔好話可以放心比佢出去玩。除非你有彭于晏咁嘅身形樣貌,或者晚晚陪佢玩之餘仲可以千杯不醉嘅能力。

睇完仲覺得受得起?咁就去馬啦,依個時間佢地都差唔多出門口架啦。

 

 

作者:毛言地

毛言地
你有多久沒去找自己的理想?搏殺一天,回到家,倒頭就睡。 無言,只因生存太累。談理想?妄想; 毛言仍言,只因理想,本就是「理應去想」 http://www.facebook.com/MaoYanDe

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 194178
Date: 2019-05-21 05:00:07
Generated at: 2019-08-20 23:07:45
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/05/21/194178/gel-甲嘅女仔唔係人人受得起。