小妹妹,唔係個個玩得起

 

金融圈最有趣,一個就係財色酒氣嘅周顯,一個就係講財圈祕史嘅渾水。雖然我身邊好多炒股嘅人都唔Like佢地,但我個人係十分欣賞,因為佢有錢過你、講野滲透力度強過你,你就自然向佢地學習。係架啦,越Dirty嘅野就越多人睇,我都要向佢兩位學習。

介紹返先,大家都要睇過我寫開嘅文,都知道我係從娛樂圈跳過去金融圈,對於我來說,兩個圈都幾乎無咩分別,因為都離不開錢同女人。

老前輩講,話一個已經過身、曾經都係響噹噹嘅金融圈人物B君,專搵一啲學生妹玩,當年重係叫「跑私鐘」嘅年代,出得起錢,咩都有,但佢有個特別口味,就係專玩十四歲嘅妹妹,唔多一歲唔少一歲,根據前輩引述個位B君講:「多一歲就開始熟、細一歲就好似食酸蘋果。」

講明先,我就無咩戀童嘅口味,但聽聞過圈入面有好多特別野。有次係銅鑼灣酒店同個朋友飲咖啡,見到有個熟眼金融人係上面落樓,我問隔離個做分析師嘅Friend,佢話:「上面有幾檔Lady Boy,好多西裝友上去玩,千幾蚊到,無手尾。」

「無手尾」先係重點,無論玩妹妹好,玩人妖好,金融圈幾奇怪嘅性癖好都有,搵人埋尾先係重點。而呢啲工作自然有人去作,其實係厭惡性工作,有人叫「馬伕」、「媽咪」,但有個好聽啲嘅名,叫「Tinder」,其實都係滿足啲有錢佬嘅性癖好,再幫佢地執手尾,如果大婆收到風,重要同佢地夾口供。

如果玩小妹妹,玩到要自己Post Facebook,呢種叫「戇鳩」。

犯法嘅野,要收埋做、靜靜做,有時甚至要廣交結朋,唔好以為係因為係你唔得嘅時候等佢地救你,而係希望佢地會講少幾句,等人唔記得,已經係最大嘅幫忙。講真啊,係政圈玩靚妹,要數都有排數,十一哥已經係最佳例子。

講明先,我唔係鼓勵人玩妹妹,畢竟第日我生個女,都想佢健康快樂成長。但個世界太邋遢,太多變態叔叔,分唔清楚現實定二次元。正常性向嘅人,對小妹妹嘅身體應該有抗拒性,因為生理上繁殖唔到,妹妹唔會有強盛嘅賀爾蒙吸引異性繁殖,所以正常應該唔會扯到旗;中意搞得小妹妹嘅,多數都係一般性慾已經滿足唔到,心理學叫「性倒錯」,點解有呢種病,背後好多原因,我唔係醫生,就唔拋書包了。

講到尾,講乜鳩「兒童性自主」嘅人,可能係睇《蘿莉塔》中毒太深,我中學時候已經接觸呢本書,入面個女主角,其實已經開始熟熟地(生理上)嘅狀態;劉以鬯係《酒徒》都有提過包租婆個女嘅一啲幻想,但果個妹都應該係十四、五歲,已經係可以結婚生仔嘅狀態。但南亞個妹擺明得十歲樓下,可以對佢地有性慾嘅人,應該都要拎去問吊。

講返股先,星宇控股(02346)呢期當炒,食正稀土概念,個棚搭得幾好,但應該差不到散水了,我估可能炒到兩蚊至兩個半到,有興趣可以入去執下錢,散水前特徵係會突然幾分鐘抽高,新手要玩的話就留意。

 

 

作者:庵念慈

庵念慈
娛樂圈的後生老海鮮,日日被容總追稿的追夢人。現為文化研究碩士學生。

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 194366
Date: 2019-05-24 23:35:28
Generated at: 2020-03-31 01:16:45
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/05/24/194366/小妹妹,唔係個個玩得起