【非暴力抗爭】所有香港女性應停止與警察行房,叫黑警食自己。

 

 

社會公義,係茲事體大嘅,無論班後生咩原因出去示威,警察拉人就爽手啲,總之打細路就唔啱,我諗呢個都唔需要本宮多講。

身為一個女人仔,我都知道好多野未必可以同男人硬碰,既然係咁,各位姊妹,不如我地索性唔好俾佢哋碰。

如果你有警察老公,喺佢扮病或毆跛自己請假而停止追打示威者之前,你唔好同佢做愛。

如果你有警察男友,喺佢搵過第二份decent 啲又收入高啲嘅工之前,你唔好同佢做愛。

如果你有警察恩客,喺佢辭職之前,你都唔好做佢生意。

 

一班毅進仔,讀書唔成又好高鶩遠,好人好姐有手有腳,淪落到要去做警察,咁嘅人已經好失敗,各位姊妹,你同呢啲人做過愛,你無諗過對唔住自己塊西咩?你俾呢啲人渣揸對波,你唔覺得用對波餵奶都對唔住個蘇蝦咩?

何況,男性性行為之後增加雄激素,個人會更加咁暴戾,打細路更好力,你甘心做幫兇咩 ?

前事不忘後事之師,悟以往之不諫知來者之可追,琴日屌完,今日唔一定要俾佢,唔係佢話一句想要就得,你想唔想喺街啲細路唔會被人打先?

同罷工一樣,港女拒絕同警察行房,團結好緊要,男人最仆街就係,你唔俾佢丫嘛,佢搵過第二個,但係如果香港所有姊妹都團結,「你做得警察,我就唔會俾你屌」,咁佢哋就會長期處於性飢渴狀態。

女伴罷做愛,癱瘓警隊運作,今日開始,叫黑警食自己。

 

(變返男人編按:其實我懷疑有幾多心存公義嘅女人仲會同警察交往。)

 

作者:容嬤嬤

容嬤嬤
總編就梗係可以任開分身,開多個扮女人唔得咩?

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 195276
Date: 2019-06-12 05:39:20
Generated at: 2019-06-20 04:09:46
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/06/12/195276/【非暴力抗爭】所有香港女性應停止與警察行房,