國家領導人梁振英應要求有關當局嚴懲李力持煽動破壞中聯辦暴力行為。

 

 

嚴厲譴責塗汚中聯辦國徽的暴徒!這些敗類必將受到法律的嚴懲、歷史的唾棄。

梁振英發佈於 2019年7月21日星期日

 

國家領導人梁振英見到有暴徒潑墨塗污中聯辦嘅國徽,佢嬲到呢,狂出幾個post,就好似食左N 粒偉哥咁欲罷不能,都明嘅,身為國家領導人,是可忍孰不可忍丫?

連登成日話無大台,但原來有一個鍵盤軍師今日出謀獻策。

睇睇上世紀末本世紀初最偉大嘅喜劇才子李力持,佢就話,暴徒唔只應該佔領立法會,應該破壞中聯辦。

嗯。

 

 

成日以為李力持剩係識刷鞋,睇來我都要驗眼,成日睇錯野。

梁振英係全國政協副主席,係國家領導人,快啲責成有關當局(即係唔知咩局好),唔好俾李力持返大陸撈野啦。

有實權唔好做鍵盤戰士呀,領導~!

 

作者:白木乩

白木乩
聽聞係總編分身,專用來出D 與總編身份不符既膠文

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【遊戲新聞】IGN PS4 最佳遊戲名單出爐 三甲真係估你唔到 by 五木
    之前《The Last of Us 2》世界各地遊戲媒體不約而同地大讚,外媒 IGN 更係其中一間比 10/1 […]…
  • 民主黨區議員任國棟,究竟有幾憎貓? by 鳩文瘋
    袁教授三番四次提醒任國棟議員,貓傳人的機會很微,多半是人帶著病毒,惟任國棟議員仍鍥而不捨地對貓咪趕盡殺絕。…
  • 【懷疑跨境口罩騙案】黃世澤德國口罩代購苦主申請退款被公開個人資料,知情者呼籲援引歐盟GDPR 追究 by 容樂其
    黃世澤利用香港人對口罩的熱切需求,懷疑收錢但無貨,申請退款則被恐嚇,執法部門應該介入,我地呢啲傳媒只可能將苦主訴求公諸於世。…
  • 論「識玩」 by 健吾
    小粉紅畫了一個網民們玩的舊gag(加一個字毀掉一套卡通)《多啦av夢》,大玩訕笑同志情節,屎尿屁精笑位廣傳,令大家好像很開心。 後來,一覺醒來,大家發現,原來此位畫師,為國內小粉紅,曾指「黃之鋒比屎更嘔心」。於是,又有人又高呼「炒車」…
  • 分手的理由 by BEAR 兒
    有一次她穿着透視睡衣,含羞答答地拿着支白色洋燭和皮鞭,然後低聲說着:「我今晚想給你一個驚喜。」他就像頭野獸般撲到她身上,似是要把她的靈魂也噬得一根不剩。那夜你發現了這一切,你憤怒你叫罵你哭喊,你抓着他肩膀追問原因,把伸手可及的東西都掉爛,除…
  • 【劇透慎入】拆解《半澤直樹》大結局 by 林兆彬
    (終極超級無敵劇透,慎入)這個結局據聞在日本的反應兩極化,有觀眾認為結局很棒,但也有觀眾覺得很失望。無論怎樣也好,據聞電視台已準備開拍續集,改篇原著的第三部小說《失落世代的逆襲》,不知道是以電影還是日劇的形式製作,屆時一定會再次牽起熱潮。《…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 197325
Date: 2019-07-21 21:52:38
Generated at: 2020-08-07 14:18:54
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/07/21/197325/國家領導人梁振英應要求有關當局嚴懲李力持煽動