國家領導人梁振英應要求有關當局嚴懲李力持煽動破壞中聯辦暴力行為。

 

 

嚴厲譴責塗汚中聯辦國徽的暴徒!這些敗類必將受到法律的嚴懲、歷史的唾棄。

梁振英發佈於 2019年7月21日星期日

 

國家領導人梁振英見到有暴徒潑墨塗污中聯辦嘅國徽,佢嬲到呢,狂出幾個post,就好似食左N 粒偉哥咁欲罷不能,都明嘅,身為國家領導人,是可忍孰不可忍丫?

連登成日話無大台,但原來有一個鍵盤軍師今日出謀獻策。

睇睇上世紀末本世紀初最偉大嘅喜劇才子李力持,佢就話,暴徒唔只應該佔領立法會,應該破壞中聯辦。

嗯。

 

 

成日以為李力持剩係識刷鞋,睇來我都要驗眼,成日睇錯野。

梁振英係全國政協副主席,係國家領導人,快啲責成有關當局(即係唔知咩局好),唔好俾李力持返大陸撈野啦。

有實權唔好做鍵盤戰士呀,領導~!

 

作者:白木乩

白木乩
聽聞係總編分身,專用來出D 與總編身份不符既膠文

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 197325
Date: 2019-07-21 21:52:38
Generated at: 2020-04-07 16:17:23
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/07/21/197325/國家領導人梁振英應要求有關當局嚴懲李力持煽動