【嫖妓唔啱】先行示範區應該包埋黃色事業啦,唔係咩?

 

庵念慈我自從大個仔之後,就聽過咩「莞式服務」、「空中飛人」、「ISO認證」之類,聽過名就覺得興奮,但出第一份糧個時,東莞剛好掃黃。

呢幾日阿爺成日話要幫深圳搞個「先行示範區」,我真係兩隻手舉起,喂阿哥,香港班後生點解咁好火氣姐,因為無地方出火啊嘛!你快啲係春風路開個主體式樂園,鐵路主題肯定係後生仔最Buy,個骨場就叫「睪貼」,哇,大膽得來又旗幟鮮明。

我幫你度埋啦,著白衫落去收八折,話自己愛國愛黨送個環保吹,稱公安警察送個Body massage。問到錢咪分返幾成我冷氣軍師囉。

真心啊,「中國式陰道」從來都係麻木香港男人嘅最佳方法,你睇下以前有東莞盛放時候,有無人反過共?有幾多人反政府?無啊嘛,而且係一車車男人一收工就搭火車上去,好似邪教咁。

所謂「先行示範區」,梗係要做多小小示範,以一帶一路方式,將泰國、菲律賓、越南串起來,等班白人男人可以巡迴式咁叫雞,而深圳作為先行角色,一定要有領軍作用,統一港人落去,送果盤!

唔係Simon被人行政拘留,我都無呢啲賺錢橋,我幾時都贊成香港「二次收回」,用陰道收回香港男人,係最簡單直接。

 

 

作者:庵念慈

庵念慈
娛樂圈的後生老海鮮,日日被容總追稿的追夢人。現為文化研究碩士學生。

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 198312
Date: 2019-08-22 20:48:01
Generated at: 2020-02-26 16:58:26
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/08/22/198312/【嫖妓唔啱】先行示範區應該包埋黃色事業啦,唔