【暴力唔啱】自從美心太子女上聯合國屌暴徒,連Starbucks 都有人幫佢地免費裝修

Starfuck 開放式雅座 🙂

香港焦土力量發佈於 2019年10月2日星期三

 

乜野暴力無用呀?
自從大家學識左還拖之後,你睇下班藍屍廢老仲敢唔敢企出黎大放厥詞?
佢地而家係茶餐廳講乜之前都要望下隔離有無後生既先再細細聲講呀!
尋日攞把刀出黎大大聲個阿叔俾人打完之後邊個賠番醫藥費俾佢呀?
老人家整親關節啲手尾幾長呀,
佢地唔撚驚咩?哈哈~

自從大家開始爆美心Starfuck之後,
仲有邊個集團敢企出黎屌人係暴徒呀?
佢地裝修唔洗錢呀?
星期六日做唔到生意損失幾多呀?
仲未計啲人杯葛罷食條數,
共產黨會賠番錢俾佢地呀?

人就係咁撚衰既生物,
無代價無成本咪做囉咪講囉,
有代價個陣咪縮囉,咪識驚囉!

而家係爭差佬囉,
佢地仲未有代價呀,仲未需要付出成本呀,
但……

 

作者:焦總的蕉很腫

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【PR】傳奇戰略遊戲系列回歸《Company of Heroes 3》2022 年 PC 平台上架 by VJGamer
      《Company of Heroes 3》戰役大解析影片公開 傳奇戰略遊戲系列強勢回歸。到美不勝 […]…
  • 《哪一天我們會飛》:從前有一個人,佢追求夢想,後來,佢死咗 by 江澄
    不過全齣戲教我最不舒服的是很多人讚,最後很多只模型飛機在獅子山前翱翔那幕。沒錯,畫面是很美,這場戲也有point,既達成了余鳳芝同時放一萬隻紙飛機的夢想,同時也是悼念早逝的好友。只是,回學校做這件事也算了,為什麼要一班完全無關的師弟妹參與,…
  • Zopiclone——傳說中的安眠藥「白瓜子」 by 小小藥罐子
    Zopiclone,可以讓人入睡大約6至8個小時,所以,一般建議連續入睡至少8個小時,避免出現「宿醉(Hangover)」的機會。所謂「宿醉」,簡單說,透過安眠藥入睡後,如果睡眠的時間不夠長的話,醒來後,仍然可能會覺得睡意未散,頭昏腦脹,影…
  • 《三夫》– 肉慾背後的香港眼淚 by Kenneth Ng
    整套《三夫》有一半時間是性愛場面,但看的時候一點快意一點賞心悅目的感覺也沒有,反之是看得膽顫心驚、滿腔沉重。 […]…
  • 我去做占變大隻小鮮肉,去做愛至少有快感,我去遊行,然後呢? by 健吾
    昨天,去派對,見到第一個認識的人,是在雨傘中,天天瞓街的一個小孩。那時候小孩俊美得很,卻乾瘦一點。昨日再相逢,已變成一個肌肉小鮮肉。胸罅可以夾爆西瓜那種。他一群人,去曼谷瘋狂跳舞派對都不會再去一一大遊行,這代表什麼?是共產黨太厲害,還是反對…
  • 正常生活 by 健吾
    當我看到新聞評論,大家都在一面倒的討論感染者的「私德」不檢,導致大家連假都沒了。這樣子的狀況,似曾相識。就好像是,當愛滋病流行之時,「普通人」、「未感染者」把所有同性戀者的性慾當成是罪,只要你有「性行為」,你就是錯。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 199679
Date: 2019-10-03 16:42:40
Generated at: 2022-01-24 12:36:06
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2019/10/03/199679/【暴力唔啱】自從美心太子女上聯合國屌暴徒,連st