食精可以醫武漢肺炎?

 

在某個交友app,

他:「Hey, 你知唔知精液可以殺武漢肺炎嘅病毒? 」

你:「你收皮啦😒」

他:「宜家現實比虛幻更虛幻,Try 唔try先 😏」

你:「去你屋企?」

他:「好,約你下星期一夜晚😏」

你站在他的門前,手在門鐘前停下,那一刻你在想,「應該與不應該的問題」,但很快理智戰勝你的感情,你按下了門鐘。

他身穿黑衣站在門前,雖然只有170米高,但他帶點俊俏的笑容卻為他加分不少。

他沒有浪費一分一秒的時間,他拉着你的手,經過一堆的口罩群,帶你去他的床。

你身穿的是拉鏈衛衣,入面亦只有粉紅色的bra。他的手握着拉鏈的一端,正想拉下來之時,你握着他的手,輕輕的搖一搖頭:「慢啲啦,好唔好。」

他調笑話:「你都知宜家食左精,有肺炎可以醫好肺炎,無肺炎,又可以強身健體。真係補品中的補品。你想唔想要先?」

你:「我當然想啦!頭先經過見到你有近三十盒口罩,做完可唔可以送5盒口罩俾我?」

他淫笑話:「算你好彩,我屋企係開藥房,所以就算幾缺貨我都仲有存貨。但就要睇你表現啦!」

他將你的拉鏈一拉到底,露出粉紅色的bra,他雙手輕撫高聳入雲的雙乳,讚嘆不已。有點緊張的你,閉上了雙眼,他的嘴唇由淺入深的摩擦你雙唇,你的手在他胯下,上下套弄。興奮的「小小他」嘣嘣跳了起來,你跪在地上,張開嘴巴,將那巨龍一吞而沒,他享受着那進進出出的快感。當激情去到最高點時,他發射了令我們驚嘆的「武漢肺炎解藥」。你呢?當然呑晒所有的精華。

你還跪在地上感謝他說:「多謝你所有的精華!」

由興奮到回歸平淡,他已經躺在床上睡着了。

你迅速穿回衣服,在他家中取了5 盒口罩,就離開了。

當其他人以為你笨到會相信精液可以醫肺炎的時候,只有你自己知道他吸引你是因為他在交友app post了與一堆口罩的合照 。

你一家五口,現在只剩下三個口罩,你明天還要返工,你估口罩真係可以重用又重用呀?還是你可以蒸蒸啲口罩再用過呢?

你試過零晨排屈記,但你就算幾早到,公公婆婆仲早過你到。

你試過網購,但送十世都未送到嚟香港。

你試過問朋友攞口罩,但朋友仲有一家大細,佢俾到幾多你呢?

你試過係藥房買口罩,但得番二手口罩。

你有怪政府嗎?有呀,但怪嚟有用嗎?

一批又一批的口罩送上大陸,香港連醫院都唔夠口罩。

要封關嘅,唔封關。

醫護界罷工,就不斷抨擊。如果你肯封關,人哋會罷工嗎?

唔近民居的屋苑,唔用嚟做隔離營。

市面上充斥着一批又一批的黑心口罩,二手口罩,正常的口罩價錢就抬高過十倍,50個口罩,都可以買成900 蚊,但政府對呢啲行為從來無監管。

當我地好感謝誠哥,感謝其他的黃店以正價供應口罩俾香港人,但諗深一層,佢地做的事,原本應該係政府要負責的事。一個健全的政府,就算沒有誠哥,沒有卓悅,都可以以正價供貨俾市民。

到底我地前世做過啲咩,今世先會做香港人呢?

你可以唔同意我的行為,但你想想連日的排隊搵口罩,到底係邊個將香港人逼上絕路。

一個無能的政府,香港人只可以靠自己!

 

 

作者:FAKE 文青

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 203608
Date: 2020-02-05 03:34:36
Generated at: 2020-06-04 13:09:21
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/02/05/203608/食精可以醫武漢肺炎?