【業界提示】其實戲院有閉路電視,請勿以為人少就可以「做運動」

(只係上網搵嘅示意圖片,唔洗估邊間戲院)

 

溫提:其實戲院有cctv㗎。

 

唔知係咪大家覺得而家戲院人少少,環境又夠暗,戲飛又平過時鐘,就一下子多咗人sss嚟戲院做運動。

 

各位慾火焚身嘅bb,以為坐得後就冇人睇到?坐嘅位置越後,cctv影得越清楚呀。

 

前兩日嗰兩個,我連仔仔條圓柱體嘅直徑都估算到呀。

(長度同粗度都令人相當滿意☺️不過全程都係囡囡啜啜啜𠽌𠽌𠽌打打打坐坐坐,就唔係咁理想囉。)

 

今日嗰兩個玩咗成粒鐘,狗仔傳教用手用口乜體位都玩曬,囡囡對少女波嘅cup size同粒lin嘅直徑又估算到。

 

世人想益我哋同事係一回事,但我哋要用更多嘅時間清潔又係另一回事啊。

 

(真實對白)某男經理:「屌佢射撚咗喺條女個肚上面呀!陣間搵人噴下嘢先,成陣精味。」

 

作者:陸鯨

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 204642
Date: 2020-03-11 15:01:06
Generated at: 2020-08-12 22:43:10
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/03/11/204642/【業界提示】其實戲院有閉路電視,請勿以為人少