才子才女逆齡密會,未完成家居隔離照玩?

政治 / 最新文章綜覽

拜會才女:逆齡到咁,20歲都唔知有無……#梁芷珊

堅離地城:沈旭暉國際生活台 Simon's Glos World 發佈於 2020年4月10日星期五

 

前日見到國際關係KOL出post放了張相,原來去了某才女香閨,相片裡兩人在景觀一流,眺望南華會的露台,相信渡過了愉快的晚上,奈何此post一出,一面倒負評,才女在英國回港,正進行家居隔離,話明係隔離,點解有社交活動呢?

國際關係KOL話,才女似20歲,兩件事加起來,當然令人反感,留言的批評,家居隔離緊點解搞多嘢,另外批評教授眼有問題,虛偽,冇腦。

明明已過50歲仲話似20,梗係虛偽,好似鍾楚紅年紀更大,仲真係好靚,才女年過50有呢個狀態叫唔錯了,無奈網民唔認同,留言整容,打針…

今次真係抽水抽著火水,點解網民會知道,才女未完成家居隔離?因為才女拍了片,作為一個KOL冇攞有營養有重點的資訊餵follower,狗屎垃圾擺上網,心靈空虛的網民又唔少,不停like,才女自從訪問完何已完,討厭佢的人唔少,明明兩個都係有學識,有能力的人,KOL聚埋會覺得有型,而家覺得極無腦。

不過,KOL都要搵食,唔知會唔會見到國際關係KOL收到才女一大包加熱食物,然後要出post幫佢賣廣告,多謝才女,好味!

 

作者:Maru

Maru
鍾意搞爛gag 同派膠

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 205521
Date: 2020-04-13 13:41:35
Generated at: 2022-09-29 16:56:29
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/04/13/205521/才子才女逆齡密會,未完成家居隔離照玩?