【Payme 捉姦實錄】日日與相同女人食足午餐晚餐,會唔會只係好朋友?

 

世上渣男多,梗有一個係左近,睇下你時運高唔高,男人出軌已係老掉大牙的事,然而真係發生係熟人身上,驚嚇程度很甚。

之前係網路見過有男人偷食,比老婆係Payme發現,同樣的事再發生,朋友發現老公有古怪,係Payme 見到每日和一女子午餐,晚餐都一齊,用得Payme,go dutch, 應該仲未出事,突然事情急轉直下,佢老公每晚半夜唔見人,為和條女雙宿雙棲,仲把老婆趕走,這大婆真陰公,帶住個女,隻狗和女傭立即搵屋,佢老公跟手換埋門鎖,成件事前後只是2星期,佢老公為了「愛」放棄一切,驚天地泣鬼神,我只有驚嚇,個老公唔係我的,但我知道件事嗰晚撒夜難眠,待驚魂甫定,我先可組織呢件事。

其實幾年前,呢個老公已出過軌,仲要係捉姦在床嗰隻!究竟要內心幾強大先可以繼續同呢個人走下去呢?個畫面冇陰影的嗎?佢住元朗,721後話經過元朗站有陰影,我出入太子站831後我都有陰影啦,暴力畫面有陰影,你見到老公同條女係張床都冇陰影?

然後佢話:「我真羨慕你呀,自己一個自由自在」,你不知我這樣的單身狗咁多年點過,自己爬梯換燈泡,駁電視,唔知點解自己裝到個Wifi router呀,叫我裝多次我都唔掂了,這種日子你將來有排挨,生活上所有事都要自己搞掂,唔掂都要頂硬上。

經過5年前佔中,去年的社會事件,與枕邊人政見,價值觀南轅北轍比比皆是,這一對同樣係黃,支持學生,投票唔投建制,意見一致,少樣煩惱,藍屍group有條友見老婆用光復香港利是封,大吵大鬧要離婚,後來竟然真係離咗,恭喜佢老婆。

世事多變,突然冇咗個家,好可惜,遇上這人算自己唔好彩,可憐小朋友經常問爸爸去咗邊。

偷食搞到好大鑊時時都有,嗰個用個女的名做自己筆名行走江湖的徐某,偷食搞到洗晒版,佢已經唔係第一次,呢種男人有pattern 的,只要偷食過,老婆原諒,之後再來,變本加厲,老婆細路都唔要,當日一堆KOL,體面的知識份子有出來撐徐某,係佢哋眼中,呢d唔係渣男,不被愛的先係第三者,我只能講他朝君體也相同。

 

作者:Maru

Maru
鍾意搞爛gag 同派膠

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 206466
Date: 2020-05-15 08:56:12
Generated at: 2020-07-09 13:33:09
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/05/15/206466/【payme-捉姦實錄】日日與相同女人食足午餐晚餐,會