你想做最後嘅反抗,定學習腿張開咁享受?

 

凌晨一點,你剛放工,在空無一人的停車場裡,你只想快點找到自己的車,快點回家。最討厭就是靜到烏鴉也聽到的停車場。

轉角你剛剛見到你的車,保安在背後拍一下你的膊頭。

「梁小姐,咩又咁夜放工?」

「係呀,最近好忙!」

「你仲有無同事係上面?」

「無啦,佢地都走晒,得我一個!」

「咁好啦,我都唔阻你」

你快步的走去攞車,但還有數步的距離,突然一隻大手按住你嘴,他的另一隻手強力的將你拉去暗角處,你被重重的拉倒在地。你的意識有點不清,怎麼了,是保安?

你:「你咪係保安,你做咩咁做。」

保安將一把刀指向你:「一個男人係一個咁靜嘅地方,對女人想做咩嘢,你會唔知?」

你緊張地說:「你要錢,我可以俾你,你唔好搞我啦!」

保安將他的身體重重的壓在你身上,作為一個嬌小的女生,你不要說反抗,你簡直是動彈不得。

他單手握着你面頰,在你耳邊發出男人的喘氣聲,「梁小姐,我想要你。」

他正想強吻你,你不理你還有無力氣,你雙手雙腳強烈的反抗着,你雙手握起拳頭正想打他,但他已經握住你拳頭,另一隻手掌摑你。

保安:「我勸你都係唔好反抗,你愈反抗愈令我興奮。既然你都一定俾我搞,點解唔enjoy 下」

你:「你痴心妄想,你休想掂我,我死都唔會屈服!」

保安:「呢度全部都係我嘅人,我又關埋攝錄機,你點同我鬥。」

他的手摸上你的胸:「點呀,你想爽幾多次?我仲有班兄弟,佢地都好肚餓喎。」

他雙手撕破你的裇杉,露出你粉紅色的bra,他再強烈的拉破你的bra,露上你高聳的胸膛,他在褲袋取出衣夾,夾着你的粉紅點。他在褲裡拉出巨物,強壓着你的頭,含着那巨物,你喉嚨頂到快呼吸不了,眼水不停的在打轉,你用盡力氣的推開他。

保安:「你推得開咩,係高牆同雞蛋之間,即使雞蛋多努力反抗,都係逃唔過被粉碎的命運。」

他拔出他的巨物,拉破你的裙和內褲,狠狠的插進來,你再忍不住那一下又一下的撕裂感,哭慘了的大叫了起來。

保安:「估唔到你仲係處,咁緊。」

你哭慘了的說:「求下你,求下你唔好咁對我,咁對你有咩好處?」

保安:「我有咩好處?我無得到錢,我仲有坐監的風險,但我爽過,我就係唔想你好過。」

他將所有的精華全部射進去,在你耳邊輕輕的說:「我爽完,仲有我一班兄弟。」

你哭慘的在求他:「求求你,唔好將我送俾你兄弟。」

保安:「we just start our game。」

你不知被他的兄弟蹂躪了多少次,你由初時的反抗,到慢慢接受,再到學會假裝享受,因為你知道至少他們會對你輕一點。

你曾經大力的反抗,但你再多的反抗只會激起他的獸性。

你曾經想過攬炒,但當他根本想同你一齊攬炒,你就知道呢個方法行唔通。

你曾經想過用錢打發他走,但他連錢都唔想要。

他想要你的身體,想要你的自由,他想強上你。

全部都係佢嘅人,你點同佢鬥。

當雞蛋和高牆之間,即使雞蛋多努力反抗,雞蛋永遠打唔贏高牆。

咁樣俾人老強,一個女仔,又點打得過一個成年的男人,你知架,你點反抗都係唔work 架,但你寧願選擇作最後的反抗,定係腿張開學會享受呢?

 

 

作者:FAKE 文青

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 206858
Date: 2020-05-25 08:07:33
Generated at: 2020-07-09 12:56:37
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/05/25/206858/你想做最後嘅反抗,定學習腿張開咁享受?