做PTGF,做到同事幫襯你

 

Auditor 只係我嘅副業,我嘅正職係一個part time girl friend。做auditor 可以賺到幾多,個幾萬蚊夠你去個歐洲旅行,定係買個Chanel 袋?唔做PTGF,點可以support 到一年去幾次歐遊,仲要每季買名牌袋呢?

我在IG 有一個PTGF嘅account,平時post d 露胸,露腳相,有興趣可以pm 我,收費不一,有陪食飯陪睇戲,亦有1Q或一晚的收費,但畢竟做PTGF只可以私底下做,所以啲相只show 身材。

做PTGF都做左幾年,最過份果次係撞到同事幫襯。

那天,一個男人DM 我。

男人:「你係咪PTGF?」

我:「係呀,想要咩服務?行街食飯都得?」

男人:「1Q幾錢?」

我:「3,000蚊」

男人:「3,000蚊包咩?」

我:「全套服務,如果過一晚夜,就收5,000 蚊。」

男人:「咁過夜,5,000蚊」

我:「deal?邊度等?」

男人:「上房,Ritz Calton 1131號房。」

我:「到時見!」

 


 

那天我穿了低胸白色的連身裙,站在 1131 號房前,我同自己講:「加油,做一晚仲好搵過我OT一個月,我OT一個月係無OT paid架。」

我按完門鐘,出來應門是一個只穿白色浴袍的男子,我們互望了一眼,都呆了,世界真係咁細?我出嚟做咁耐,都第一次試過個客仔係我同事(Associate)。

男人:「你係PTGF?」

我:「我話自己按錯門鐘,你信唔信先?」

男人:「你係我SIC (Senior in charge),你做PTGF?」
我:「無錢就做,你係咪請我入房姐?」

他打開了房門,我直接在床上坐下。

尷尬的氣氛在房中漫延着,做or 唔做?點算好呢?

他坐在椅子上,又尷尬又不好意思的看着我,好像在等我下命令一樣。畢竟我是他的上司,他那敢對我亂嚟。

我:「咁我地宜家點?」

他:「阿姐你話點咪點?」

我:「宜家我係雞你係客,你話事,你有啲主見好唔好?」

他尷尬話:「房又book 左,但我地咁做又唔好。」

我走過去跨坐在他身上,我拉他的手摸着我的胸,輕輕的吻了他一下。

我:「點,有無咩感覺?」

他無奈:「我腦海中只係浮現你平時成日A 嘢俾我做,仲有我上次做錯嘢,你仲要笑9 我。」

我:「大佬,你專心啲好無?」

他突然抱起我掟我落床,他的身體重重的壓向我,他吻向我,我靜靜的閉上眼睛,他的吻帶點懲罰意味,想有點粗暴但又不捨得咁樣對我。他的手開始不規矩在我身體上遊走着。

他輕輕除下了我的白色連身裙,拉開我黑色的bra,在我胸前輕撫着。

我發出輕輕的呻吟聲,享受着他的愛撫。

他在我耳邊恥笑地說:「點呀,係咪好想要,但我從來無諗過搞你喎,My Dearest SIC。」

說完後,他的手離開我的身體,他站起來看到幾乎全裸的我,發出更強烈的恥笑聲。

他恥笑說:「用5,000蚊買到一個平時成日玩9 我嘅sic 全裸,都好值,仲正過我pak pak pak。」

我將枕頭掟向他:「你個死仔。」

他繼續恥笑:「定你真係好想要,我都可以完成埋下一part。」

我:「你發夢啦!」我轉身就想穿上連身裙,離開這一個鬼地方。

他:「我book 左你一晚,你未夠時間,唔俾走。」

我有點火氣:「你到底想點,又唔搞,要我成晚做咩?」

他:「除左搞嘢,你無其他service provide 到?你咁唔專業?」

我好沒氣:「講真,你係咪性無能?」

他笑笑口:「你就算咁樣激我,我都唔會搞你。」

我:「好吧!我可以陪你傾計,睇戲,食嘢」

他:「咁就傾計,你唔係吹水好叻?」

我:「你確定俾5,000 蚊我,只為係床上傾成晚? 」

他無恥說:「當然我希望今晚係for free,畢竟我咩都無做過。」

我:「你收皮啦!」

就咁樣,我們係床上傾左成晚,成晚我地都好規矩,而我傾到瞓着左。

起床時,他已經走了,我收到他的message:「my dearest SIC,下星期五,俾1,000蚊你陪我食飯?」

我message他:「你確定你唔洗要其他service?」

他:「作為一個PTGF,唔係識搞嘢就得,你仲要識做一個真正的女友。男人亦唔係想要搞嘢咁簡單, do u understand?」

自此,他總是出錢要我陪佢食飯睇戲,但就係再無要求過開房。

星期一至五,我係佢SIC,星期六至日,佢係我個客。

我問他:「點解,你唔要埋下一part嘅service?」

他:「因為我希望下一part 嘅service, 你係心甘情願去做,個service係for free。」

我:「你知係無可能⋯⋯」

公司囡囡可以用身體上位,咁做PTGF 都唔係咩問題姐,我都係用自己的技能去賺錢姐,呢啲都係辛苦錢,只係做ptgf 我每分鐘都有錢收,但我做audit OT 係for free。

仲有人就係咁,未到最後一刻,你都係睇唔清楚一個人,睇唔清一個人嘅性格和本性。 你以為佢乖乖女,佢嘅過去偏偏不堪回首,你以為佢好淫賤,佢偏偏就純情過蒸餾水⋯⋯

 

 

作者:FAKE 文青

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 207158
Date: 2020-05-31 21:54:13
Generated at: 2020-07-09 21:48:50
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/05/31/207158/做ptgf,做到同事幫襯你