【真人真事】每次有示威,佢都會去「懲罰」警嫂. . .

 

 

計起上嚟,我都有半年未見過佢。

我依位朋友好靚仔,靚仔成點?噚晚我同佢出去飲兩杯傾咗三個鐘,已經有2個望落最少中上嘅女仔過嚟撩佢、5個喺自己嘅位向佢單眼、甚至有3個大隻仔用淫賤嘅眼光掃射咗佢三秒以上。

「依排有咩搞啊你?」叫咗杯黑啤之後,我問咗一個好例牌嘅問題。
「冇啊,咪約下女爆房。」佢叫咗杯Bowmore12年。
「你要約唔難吖,憑你個樣企喺度都有女埋身。」
「但依排我好鍾意約警嫂,其他女都唔搵住。」
「吓?」我將原本想啪落口粒花生啪咗上鼻窿。「好玩唔玩玩水炮車,品味差咁咁多嘅你?」
「當佢老公每次出去拎住碌棍啪啲市民嘅時侯,我就喺張床用我碌棍啪尻佢老婆,依種征服感好正喎。」

曾經佢都係一個喺示威現場好活耀嘅人,不過眼見大家由對抗變鬥黃,出唔出,衝唔衝都嘈一大輪,心灰意冷嘅佢就漸漸淡出咗街頭。不過勢估唔到佢居然轉咗一個新嘅戰場,用新嘅方式對抗警暴。問佢點解會有依個口味上嘅改變,佢話有次喺酒吧識咗條女,拎咗WhatsApp之後好快就知佢喺警嫂。有一個星期六條女突然同佢講佢老公出咗去做嘢,今晚都唔會返屋企,結果佢地兩個當晚就上百佳搞足一晚。

「條女渴到呢⋯⋯搞到起曬泡佢都唔肯停。」佢隨手拎起粒花生,用靈活嘅手指啪開個殼,再用一個完美嘅高拋物線幾花生送入個口。「之後我就發現又可以滿足警嫂嘅性要求,又可以比頂帽佢老公戴,一舉兩得。」
「咁你不如唔用套,要佢養埋便宜仔嘛。」
「你都ON9。而家啲警嫂咁大需求,你點知佢約過幾多人、有幾多個中出過、當中又有冇人有性病?玩還玩,我好保護自己架。」佢對我搖一搖右手食指,同時舉起左手同Bartender示意要多杯酒。

喺佢一路講嘅時侯,部電話耐唔耐就會震一震。佢舉起一望然後露出一抹搵到獵物嘅微笑,再比我睇一睇:又有警嫂暗示佢老公收到Call要出更,問佢有冇興趣飲杯嘢。佢話而家啲交友App多咗好多警嫂玩,特別嗰啲廿頭MK少婦貪穩定就搵個警察埋單,佢地嘅個人需求大到你唔信,空虛寂寞凍嘅影響真係唔可以睇小。望一望手錶,佢差唔多要轉場搵警嫂玩下半場,而我就返去撚狗——我屋企隻貴婦。

臨走佢話好多警嫂喺傾計嗰陣都Send咗好多露點相比佢,聽朝瞓醒就Send埋比我,順手睇下益唔益街坊噉話。就算喺依個動盪如此嘅香港,靚仔依然係大哂。

 

 

作者:毛言地

毛言地
你有多久沒去找自己的理想?搏殺一天,回到家,倒頭就睡。 無言,只因生存太累。談理想?妄想; 毛言仍言,只因理想,本就是「理應去想」 http://www.facebook.com/MaoYanDe

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 207712
Date: 2020-06-20 08:24:50
Generated at: 2020-10-27 17:06:09
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/06/20/207712/【真人真事】每次有示威,佢都會去「懲罰」警嫂