本年度最佳肥皂劇——Johnny Depp v Amber Heard

 

 

Netflix Apple TV Disney Plus Prime Video 所有劇加埋都肯定唔夠呢單世紀誹謗官司好睇啦!

Johnny Depp 因為之前同Amber Heard 單離婚官司攪到身敗名裂咁,連拍好嘅Secrets of Dumbledore  都要換角拍過你就知道對佢影響幾大。佢前妻Amber Heard 當正自己係家暴受害人,講到男方打老婆吸毒乜乜物物, Johnny 雖然女人唔算少, 絕對稱不上好男人典範,為左Amber Heard 亦拋棄多年女友Vanessa Paradis ,但話佢打女人佢就一定唔會認啦,於是就控告Amber Heard 誹謗還自己一個清白。當初一班荷里活左膠當正Amber Heard 係家暴受害人呀,佢為女人伸張公義呀,離婚啲贍養費話唔稀罕要全部捐曬(依家呢單誹謗官司發現佢都係只係捐左部份啫)。

呢單官司好睇在全城You tube 俾你免費跟進,無需要俾什麼月費, 鍾意睇幾多次都得,又夠juicy 。 Johnny  Depp 一邊陣容鼎盛,靚女律師靚女心理醫生,反觀Amber Heard 一邊真係戲碼弱好多,一路都係捱打狀態,唔知係咪日久失修,以前靚樣走曬,面容浮腫,俾口供時七情上面,但可惜演技太差,扮喊都流唔到一滴淚,你就知佢呢個人除左因為係Johnny Depp 前妻外,真係唔知仲可以做乜??

Johnny Depp 一方搵埋舊愛超模Kate Moss 證明Johnny 無打過佢無推佢落樓梯。而你女方就搵埋Johnny 嘅舊相好Ellen Barkin 數臭男方控制狂兼暴力喔。

呢單官司Class 一流,星味十足,完全滿足一眾喜歡睇肥皂劇嘅觀眾,仲唔係全年最佳劇集?!

 

精彩片段:

 

 

 

作者:憤怒鳥

閱讀後覺得好,請多多讚好及分享~:)

其他熱門文章

  • 【遊戲攻略】解鎖二三艘潛艇教學 《Monster Hunter Rise》刷國王獨角仙悶到瞓著 by 滅盡殺手
    早兩日我哋嘅一篇小知識技巧篇入面有提到要盡快解鎖收集道具必備嘅潛水艇,雖然做村任好快就會有第一隻潛水艇,但係要 […]…
  • 【憂傷的嫖客】「環保吹」 by 菠蘿
    某天下午,就在我們對一樓一場所集中地進行實地考察的時候,遇見了一行三人、正在「洗樓」的嫖客小隊。所謂洗樓,就是嫖客在一樓一鳳姐集中的大厦,向每個鳳姐單位門口按鐘、逐個審視,直至他們遇上合眼緣的鳳姐,與她們進行交易為止。而這三人有別於一般的嫖…
  • Zopiclone——傳說中的安眠藥「白瓜子」 by 小小藥罐子
    Zopiclone,可以讓人入睡大約6至8個小時,所以,一般建議連續入睡至少8個小時,避免出現「宿醉(Hangover)」的機會。所謂「宿醉」,簡單說,透過安眠藥入睡後,如果睡眠的時間不夠長的話,醒來後,仍然可能會覺得睡意未散,頭昏腦脹,影…
  • AOC ? 真的重要嗎? by 呀刁
    首先,讓筆者解釋一下甚麼叫「AOC」,好讓讀者跟我能在同一個平台思考。報上「AOC」,即是報上自己的戀愛狀況及戀愛次數。例如某女報上「A3」,即是指她目前單身,過去曾談過三次戀愛。其實,「A」是指 「Available」,即是單身的意思;「…
  • “YO” 已經成為同大學生的價值劃成等號 by 筆知所謂
    大學係社會既縮影,只有兩種人係會成功同埋受歡迎,第一種係善於社交既人,大學叫做YO,只要你夠YO,你係大學入面夠多朋友,咁你既價值就可以確立,好似明星咁樣人人都識你,住hall又識,自己個學系又識。第二種人就係交際力普普通通或者係唔主動交際…
  • 如何成為護士?(包括登記護士與註冊護士) by Su子
    呢篇野係寫俾考完DSE,有志投身護理界既所有同學。…
歡迎讚好我們的facebook page,免費資訊源源送上。

文章資訊

ID: 221923
Date: 2022-05-26 23:01:26
Generated at: 2022-09-26 07:13:52
Permalink: https://www.vjmedia.com.hk/articles/2022/05/26/221923/本年度最佳肥皂劇-johnny-depp-v-amber-heard